Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowy euthyrox
Odpowiedz

Nowy euthyrox

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pola1 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, bierzecie już nowy euthyrox?macie jakieś zmiany w samopoczuciu,w wynikach?Ja dopiero od dziś biorę nowy bo miałam zapas starej wersji i czuję dziwna suchość w ustach,i od rana lekko podwyższony puls.mam nadzieję że to tylko chwilowe i żadnych skutków ubocznych nie będę miała.

• Nobis Autorytet

Wysłany: 28 września 2020, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę od jakiegoś czasu nowy euthyrox i wszystko jest dobrze. Parę razy robiłam badania i jutro jadę znowu póki co wszystko ok.

Synek 2020 r
    Córcia 2022 r
  • Pola1 Koleżanka

Wysłany: 30 września 2020, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojawił się nowy lek w kroplach,jest od kilkunastu dni, dostałam informację od mojej endokrynolog ,tirosint sol ale na razie mała dostępność w aptekach.. nie ma w nim tych wszystkich wypełniaczy... może będzie dobrym zamiennikiem

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ