X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne O co chodzi ?
Odpowiedz

O co chodzi ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za spam ale ja już nic nie rozumiem
    Okres ?dostałam w terminie
    Trwał 3 dni
    A ja ledwo funkcjonuje kręci mi się w głowie jak się położę, ciągle mi niedobrze w "okresie" dużo sluzu i dziś po 3 dniach wypadł mi dziwny "glut" zabarwiony krwia
    Brodawki ciemne

• onalola Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który dzień cyklu ?
    Zrób test ciążowy jak nie to betę i będzie wszystko jasne. mogło być to plamienie implantacyjne, mógł to być krótszy okres.. tego nie wiemy, i Ci niestety nie pomożemy.

2 cs 11/24 cb 💔

01.2025 3cs 🙌

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez, b complex
  • Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onalola wrote:
    Który dzień cyklu ?
    Zrób test ciążowy jak nie to betę i będzie wszystko jasne. mogło być to plamienie implantacyjne, mógł to być krótszy okres.. tego nie wiemy, i Ci niestety nie pomożemy.

4 dzień cyklu

• onalola Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test betę i jak będą ujemne znaczy się że ciąży nie ma

2 cs 11/24 cb 💔

01.2025 3cs 🙌

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez, b complex
  • Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onalola wrote:
    Zrób test betę i jak będą ujemne znaczy się że ciąży nie ma

Bardzo jestem ciekawa zrobię dziś

• Judyta_ Znajoma

Wysłany: 17 stycznia, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z moją poprzedniczką, a jeśli będzie negatywna a dalej będziesz się źle czuć to warto wybrać się do lekarza.

• Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judyta_ wrote:
    Zgadzam się z moją poprzedniczką, a jeśli będzie negatywna a dalej będziesz się źle czuć to warto wybrać się do lekarza.

Zmylił mnie też "okres " bo ostatnio rozmawiałam z mamą o ciazy i ona mówiła że jak była w ciazy to dowiedziala się w 3 miesiącu bo pierwsze 2 miesiące to "okres" był bardzo obfity bardziej niż zwykle i nie pomyślałaby że w ciazy

• Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodatkowo poersi po "okresie" robiły się takie mniejsze a "okres" minął a one dalej "pełne " nawet mąż mowi że dziwne są
    Ale bol ustal

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ