Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne objaw ciązy? miała któraś takie?:)
Odpowiedz

objaw ciązy? miała któraś takie?:)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie kobiety. ;) owulacje miałam 13-14stycznia, od 15stycznia zaczełam dziwnie się czuć, pobolewanie podbrzusza( nigdy mi się nie zdarzyło odrazu po owulacji) powiększone twarde piersi,bolące przy dotyku ( o tym też nie było mowy, zawsze pare dni przed okresem.) do tego wyskakują mi pryszcze i bulgotanie w podbrzuszu, jak myślicie ? miałyście też tak?

• Maczek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie zbyt szybko na jakiekolwiek objawy ciążowe.
    Zalecam spokój, cierpliwość i jakieś wciągające zajęcie na odciągnięcie myśli :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ