X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne objaw ciązy? miała któraś takie?:)
Odpowiedz

objaw ciązy? miała któraś takie?:)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie kobiety. ;) owulacje miałam 13-14stycznia, od 15stycznia zaczełam dziwnie się czuć, pobolewanie podbrzusza( nigdy mi się nie zdarzyło odrazu po owulacji) powiększone twarde piersi,bolące przy dotyku ( o tym też nie było mowy, zawsze pare dni przed okresem.) do tego wyskakują mi pryszcze i bulgotanie w podbrzuszu, jak myślicie ? miałyście też tak?

• Maczek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie zbyt szybko na jakiekolwiek objawy ciążowe.
    Zalecam spokój, cierpliwość i jakieś wciągające zajęcie na odciągnięcie myśli :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ