Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Objawy miesiaczkowe a ciąża..
Odpowiedz

Objawy miesiaczkowe a ciąża..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalciaaaaaaa Debiutantka

Wysłany: 13 czerwca 2021, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje pytanie.. owulacja była 15dc dziś jest 32dc a okresu nie ma. Są za to objawy miesiaczkowe tzn od 5 dni bóle brzucha jak na okres ale nie tak silne, czasem z lewej czasem z prawej strony albo obie. Czy któraś z Was ma takie doświadczenia związane z początkiem ciąży? Jestem pełna nadziei i nie mogę przestać o tym myśleć.

• KaJa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2021, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robiłaś test? Owulacja była potwierdzona? Możliwe, że jesteś w ciąży. Początkowe objawy praktycznie nie różnią sie od tych przed miesiączką😊 ból brzucha jest jak najbardziej normalny w ciąży o ile nie jest za silny. Rób test jeśli jeszcze nie robiłaś i powodzenia✊✊✊

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
  • Natalciaaaaaaa Debiutantka

Wysłany: 13 czerwca 2021, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepotwierdzona :) raczej na podstawie temp i śluzu i apki. Jutro zrobię test jeśli @ nie przyjdzie.

KaJa lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ