Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ogrona prosba o interpretacje wykresu
Odpowiedz

ogrona prosba o interpretacje wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martyna1989 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) spojrzcie prosze na moj wykres, jestem w trakcie brania luteiny dopochwowo, dzis mam 21dc , dostałam rano plamienie, nie wiem czy przyjmowac luteine dalej, wizyte i gina mam za cztery dni i do tego czasu miałam ja brac... cykle mam mniej wiecj okolo 28 dni....

relgh371oy0mp19n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko w porzadku; plamienie to TYLKO plamienie, nie widze powodu odstawiania luteiny. Wieksza dawka moze nawet zatrzymac plamienie. Bierz lek dalej i czekaj na rozwoj sytuacji, jak dostaniesz krwawienia, odstaw. Powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 20:04

martyna1989 lubi tę wiadomość

• martyna1989 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie znowu powoli zaczynam plamic, zaraz luteina na nowo na noc i zobaczymy co bedzie rano.... i byle do srody :) dzieki biedrnka1982 :)

relgh371oy0mp19n.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ