X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ogrona prosba o interpretacje wykresu
Odpowiedz

ogrona prosba o interpretacje wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martyna1989 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) spojrzcie prosze na moj wykres, jestem w trakcie brania luteiny dopochwowo, dzis mam 21dc , dostałam rano plamienie, nie wiem czy przyjmowac luteine dalej, wizyte i gina mam za cztery dni i do tego czasu miałam ja brac... cykle mam mniej wiecj okolo 28 dni....

relgh371oy0mp19n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko w porzadku; plamienie to TYLKO plamienie, nie widze powodu odstawiania luteiny. Wieksza dawka moze nawet zatrzymac plamienie. Bierz lek dalej i czekaj na rozwoj sytuacji, jak dostaniesz krwawienia, odstaw. Powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 20:04

martyna1989 lubi tę wiadomość

• martyna1989 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie znowu powoli zaczynam plamic, zaraz luteina na nowo na noc i zobaczymy co bedzie rano.... i byle do srody :) dzieki biedrnka1982 :)

relgh371oy0mp19n.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ