okres 1 dzień
-
Czy spotkałyście kie kiedykolwiek z czymś takim?
Nigdy mi sie coś takiego nie przydarzyło. Mam regularne 4 dniowe miesiączki. Teraz trwał 1 dzień nie wiem o co chodzi.
W dniu spodziewanej miesiączki robiłam test był negatywny. Dostałam następnego dnia i trwała 1 dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 11:18
-
andziol wrote:Czy spotkałyście kie kiedykolwiek z czymś takim?
Nigdy mi sie coś takiego nie przydarzyło. Mam regularne 4 dniowe miesiączki. Teraz trwał 1 dzień nie wiem o co chodzi.
W dniu spodziewanej miesiączki robiłam test był negatywny. Dostałam następnego dnia i trwała 1 dzień.
Może to nie okres? Może jesteś w ciąży? Czasem zdarza się plamienie...andziol lubi tę wiadomość
-
ja miałam tak w grudniu. nie dość, ze przyszła kilka dni później, 15 grudnia to była jednodniowa i bardzo skąpa. później cały cykl miałam dziwny, z plamieniami w 7 /8 dc i 17/18 dc. a później czekanie na @ ogólnie cykl miał ponad 60 dni, bo @ dostałam dopiero 15 lutego.
dostałam luteinę wtedy na wywołanie i teraz też mam brać od 14 dnia cyklu. zobaczymy jak teraz będzie..andziol lubi tę wiadomość
-
No właśnie ciężko to nazwać plamieniem, to było średnie krwawienie.
Ale chyba zrobię test dla pewności.
Zastanawiam sie czy z czymś takim iść do lekarza czy poczekać na następny czy bedzie normalny.
Takie sensacje burzą mi starania.
Zastanawiam sie jeszcze czy może to być wina leków 2 dni brałam leki przeciwbólowe przypisane przez lekarza na zapalenie nerwu barkowego. Zaczałam 1 przed - jak test miałam negatywny.
Szukałam po necie czegoś ciekawego ale nic nie znalazłam. Tylko, że jak zanika powoli i okres staje sie 1dniowy to mogą być objawy przedwczesnej menopauzy - aż mi sie gorąco zrobiło. -
no właśnie ja wtedy 2 razy robiłam test. już pełna nadziei , że się w końcu udało, że się pięknie rok zaczął, a tu jak nic na każdym jedna ohydna krecha:/ byłam u gina to było ok u mnie, żadnych guzków, torbieli, nadżerek, infekcji. wszystko wyglądało w porządku i w sumie nie wiem co mogło być przyczyną.
andziol lubi tę wiadomość
-