Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres po porodzie przy karmieniu piersia/ciaza a kp
Odpowiedz

Okres po porodzie przy karmieniu piersia/ciaza a kp

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bianka1986 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, napiszcie prosze jak wygladaly Wasze pierwsze okresy po porodzie . Interesuja mnie mamy karmiace piersia. A moze sa takie, ktore zaszly w ciaze karmiac?

LIDKA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja karmilam 20 miesięcy. Okres wrócił mi po około 12 miesiącach karmienia ale był bardzo nieregularny i cykle trwały po 40-60dni i były bezowulacyjne. Jak odstawiłam w 20tym miesiącu to dostałam tabletki dostinex na obniżenie poziomu prolaktyny i w tym cyklu zaszła w ciążę. Ale znam osobiście kobiety które zaszły w ciążę karmić piersią

makalotia lubi tę wiadomość

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Ja okres dostałam już 3 miesiące po porodzie ale nie każdy jest owulacyjny. Karmię piersią prawie 10-miesięczną córkę. Staramy się już 5 cykli, na razie nic z tego.

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ