Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Okres po porodzie przy karmieniu piersia/ciaza a kp
Odpowiedz

Okres po porodzie przy karmieniu piersia/ciaza a kp

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bianka1986 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, napiszcie prosze jak wygladaly Wasze pierwsze okresy po porodzie . Interesuja mnie mamy karmiace piersia. A moze sa takie, ktore zaszly w ciaze karmiac?

LIDKA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja karmilam 20 miesięcy. Okres wrócił mi po około 12 miesiącach karmienia ale był bardzo nieregularny i cykle trwały po 40-60dni i były bezowulacyjne. Jak odstawiłam w 20tym miesiącu to dostałam tabletki dostinex na obniżenie poziomu prolaktyny i w tym cyklu zaszła w ciążę. Ale znam osobiście kobiety które zaszły w ciążę karmić piersią

makalotia lubi tę wiadomość

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Ja okres dostałam już 3 miesiące po porodzie ale nie każdy jest owulacyjny. Karmię piersią prawie 10-miesięczną córkę. Staramy się już 5 cykli, na razie nic z tego.

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ