Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres po porodzie przy karmieniu piersia/ciaza a kp
Odpowiedz

Okres po porodzie przy karmieniu piersia/ciaza a kp

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bianka1986 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, napiszcie prosze jak wygladaly Wasze pierwsze okresy po porodzie . Interesuja mnie mamy karmiace piersia. A moze sa takie, ktore zaszly w ciaze karmiac?

LIDKA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja karmilam 20 miesięcy. Okres wrócił mi po około 12 miesiącach karmienia ale był bardzo nieregularny i cykle trwały po 40-60dni i były bezowulacyjne. Jak odstawiłam w 20tym miesiącu to dostałam tabletki dostinex na obniżenie poziomu prolaktyny i w tym cyklu zaszła w ciążę. Ale znam osobiście kobiety które zaszły w ciążę karmić piersią

makalotia lubi tę wiadomość

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Ja okres dostałam już 3 miesiące po porodzie ale nie każdy jest owulacyjny. Karmię piersią prawie 10-miesięczną córkę. Staramy się już 5 cykli, na razie nic z tego.

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ