Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres,żyły na piersiach
Odpowiedz

Okres,żyły na piersiach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NOWA8686 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ,jestem nowa,tzn kiedyś byłam aktywna w 2017 roku,🙂chciałam zapytać czy przed okresemacie żyły na piersiach i to dużo i widoczne bardzo?

NOWA8686
  • Kat. Ekspertka

Wysłany: 11 lipca, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja nie mam, bola mnie piersi w trakcie owulacji, a przed okresem przestają 😄 żyłek w ogóle nie widać. To chyba kwestia bardzo indywidualna, bo jestem we wczesnej ciazy, piersi bola okrutnie, ale żyłek jakoś specjalnie nie widać

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ