X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne opalanie a starania o dzidzie
Odpowiedz

opalanie a starania o dzidzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pysia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) zastanawiam sie czy wygrzewanie sie na sloneczku po owulacji nie zaszkodzi w staraniach o dzidziusia, taka ladna pogoda a ja nie potrafie sie wyluzowac bo boje sie ze akurat moze sie udalo i nie chce zaszkodzic. Tym bardziej ze mam dopiero 19dc a strasnzie boli mnie podbrzusze od 3 dni, cykle mam 27 dniowe wiec na @ to jeszcze nie czas :) prosze o rade bo juz od roku staramy sie o dzidzie i gdybym miala tym zaszkodzic to bym sobie nie wybaczyla .pozdrawiam wszytskie staraczki i przyszle mamusie :)

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • kalitria Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co ty pysia, idź na dwór i wygrzewaj się jak jaszczurka! oczywiście z głową i z dobrą dawką kremu do opalania z filtrem min 15 UVF. to na pewno dzidzi nie zaszkodzi.

pysia lubi tę wiadomość

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natomiast na pewno zaszkodzi solarium - tego nie wolno. Oraz - w ciąży czy nie - zawsze stosujemy filtry, najwyższe na początku, potem można stopniowo schodzić. Zyskujemy bezpieczeństwo (nuda) i opalenizna dłużej się trzyma (ekstra). Tyle profesor Makcza.

pysia, bajka_ lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaminka d3 kochana...opalaj sie ile sie da...a jesli cierpisz na pcos to tym bardziej...bo sa znaczne niedobory d3!

pysia lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • pysia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny :)

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ