Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Opryszczka w ciąży
Odpowiedz

Opryszczka w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • MAJA2024 Koleżanka

Wysłany: 15 września 2024, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wyskoczyła mi opryszczka na brodzie troszkę się martwię, nadmienię ze przy zmianie pogody miałam kilkukrotnie przed ciaza również opryszczki

• Erdene Autorytet

Wysłany: 15 września 2024, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, jeśli to nie pierwszy raz, kiedy masz opryszczkę, to nic nie powinno się stać ;). Groźne jest zakażenie pierwotne. Mi lekarze po prostu kazali stosować plastry heviran comfort. One nie mają żadnego leku, ale chociaż odizolowują kostkę od reszty twarzy. W ciągu kilku dni opryszczka powinna zniknąć.

MAJA2024 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 15 września 2024, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam opryszczkę w ciąży, smarowałam hascovirem, nic się nie martw i nie czytaj głupot w internecie. Wszystko będzie dobrze :)

MAJA2024 lubi tę wiadomość

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ