X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Opryszczka w ciąży
Odpowiedz

Opryszczka w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MAJA2024 Koleżanka

Wysłany: 15 września 2024, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wyskoczyła mi opryszczka na brodzie troszkę się martwię, nadmienię ze przy zmianie pogody miałam kilkukrotnie przed ciaza również opryszczki

• Erdene Autorytet

Wysłany: 15 września 2024, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, jeśli to nie pierwszy raz, kiedy masz opryszczkę, to nic nie powinno się stać ;). Groźne jest zakażenie pierwotne. Mi lekarze po prostu kazali stosować plastry heviran comfort. One nie mają żadnego leku, ale chociaż odizolowują kostkę od reszty twarzy. W ciągu kilku dni opryszczka powinna zniknąć.

MAJA2024 lubi tę wiadomość

age.png
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 15 września 2024, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam opryszczkę w ciąży, smarowałam hascovirem, nic się nie martw i nie czytaj głupot w internecie. Wszystko będzie dobrze :)

MAJA2024 lubi tę wiadomość

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ