Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Opryszczka w ciąży
Odpowiedz

Opryszczka w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MAJA2024 Koleżanka

Wysłany: 15 września 2024, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wyskoczyła mi opryszczka na brodzie troszkę się martwię, nadmienię ze przy zmianie pogody miałam kilkukrotnie przed ciaza również opryszczki

• Erdene Autorytet

Wysłany: 15 września 2024, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, jeśli to nie pierwszy raz, kiedy masz opryszczkę, to nic nie powinno się stać ;). Groźne jest zakażenie pierwotne. Mi lekarze po prostu kazali stosować plastry heviran comfort. One nie mają żadnego leku, ale chociaż odizolowują kostkę od reszty twarzy. W ciągu kilku dni opryszczka powinna zniknąć.

MAJA2024 lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2024, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam opryszczkę w ciąży, smarowałam hascovirem, nic się nie martw i nie czytaj głupot w internecie. Wszystko będzie dobrze :)

MAJA2024 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ