OvuShop
-
Mogę Wam już napisać, że obsługa w sklepie profesjonalna. Miły kontakt. Czekam na swoja przesyłkę. Fajny pomysł z tym sklepem. Miejmy tylko nadzieję, że poszerzą jeszcze swoją ofertę
XYZ super! Zauważyłam, że niektóre prodykty są tańsze. Podoba mi się idea sklepu. Ciekawa jestem jak się to wszystko rozwinie Wszystko czego potrzebujemy teraz jest w jednym miejscu więc nie trzeba tego szukać w aptekach i sklepach internetowych, idąc dalej koszty przesyłki mniejsze -
Ja z uwagi na mieścinkę, w której mieszkam zakupy robię właśnie zwykle przez internet - staraczkowe zakupy dotychczas robiłam na http://przedciaza.pl, www.jestemplodna.pl no i allegro, gdzie można większość rzeczy i tak kupić. Z przewagą na ten pierwszy sklep z uwagi, że mają najszerszy asortyment, m.in. tanie testy owulacyjne. Na szczęście też duża już część produktów można zakupić na doz.pl i odebrać w aptece dzięki czemu odpadają koszty wysyłki.
Ovushop będę się bacznie przyglądała.
Polecacie jeszcze jakieś miejsca na staraczkowe zakupy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 12:42
-