Owulacja czy jednak nie ?
-
Hej dziewczyny. Mam do was pytanie. Całe życie miałam regularne cykle 28 dni i owulacje w 14 dniu. Wszystkie badania wporządku. Po jednym cyklu bezowulacyjnym chyba wszystko się pokręciło, ale do rzeczy. Śledzę swoją owulacja. Robię testy, mierzę temperaturę, obserwuje śluz. Aktualnie dzisiaj jestem w 14 dniu cyklu. Temperatura cały czas wynosi 36,4 z wyjątkiem 11 dnia cyklu (wtedy spadła do 36,2). Śluz pojawił się około 10 dnia ale w 12 i 13 dniu było go bardzo dużo i był przezroczysty i rozciągliwy. Dzisiaj 14 dzień - rano było go hiper dużo ale był już bardziej wodnisty, teraz na wieczór spokój. Oprócz tego od 10 do 13 dnia miałam większe libido. 12 dnia miałam bóle jajników. Czy jest to możliwe że owulacja wystąpiła 12 dnia cyklu mimo tego że testy owulacyjne zaczęły wychodzić pozytywne dopiero dzisiaj ? Dzisiejsze objawy to tylko ten poranny śluz i kłucie jajników. Nie wiem co mam myśleć. Dodam że libido i większość objawów wczoraj ustąpiła oraz że od tego cyklu zaczęłam brać niepokalanek i pic siemię lniane. Dajcie znać co myślicie 😀 Pozdrawiam serdecznie
-