Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Owulacja , testy ciążowe
Odpowiedz

Owulacja , testy ciążowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martyna121 Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2021, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , powiedzcie mi kochane jak to jest z tym testowaniem ? Pamietam gdy zaszłam w pierwszą ciąże dwie kreski pojawiły się już 9 dni od owulacji , kilka dni przed @ wiedziałam ze jestem w ciąży . Teoretycznie powinnam być 12,13 dpo , owulacja powinna być około 9,10 czerwca . Wczoraj wykonałam bobo test o czułości 25 ml i nie wiem czy był po prostu felerny bo w przeciągu tych przepisowych 5 minut pojawił się cień kreski .. dzisiaj powtórzyłam innej firmy i chyba wyszedł negatywny bo niczego tam nie widziałam , ewentualnie pod światło może coś tam .. cykle mam troszkę nieregularne po porodzie wiec ciężko mi powiedzieć kiedy powinnam dostać miesiączkę . Według kalendarza ma pojawić się 24.06 chociaż nie mam pewności . Jeśli chodzi o objawy to moje piersi są bardzo tkliwe ( jak nigdy dotąd ) i dzisiaj po południu czułam dość intensywne kłucie jajnika z którego była owulacja , aż po prostu promieniowało na nogę , tak Jak w pierwszej ciąży , chodź trwało to o wiele dłużej . Czy jest tu jakaś mamuśka lub staraczka której testy wychodziły negatywne dwa trzy dni przed spodziewana miesiączka a mimo to były w ciąży ? Pozdrawiam serdecznie

• alicjaaa_d Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2021, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 9 dpo zrobiłam test - negatywny. Pojechałam też na betę, bo miałam tego dnia wesele znajomych i chciałam wiedzieć czy mogę pić 🙈. Beta negatywna. Po weselu, w dniu spodziewanej miesiaczki zrobiłam test, piękne 2 kreseczki, które dziś mają juz 13 miesięcy :p

17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
    20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
    25.09.2019 - II
    25.05.2020 - Leon 💙
    11.08.2021 - II
    13.04.2022 - Iga ❤️
  • Martyna121 Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2021, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jednak wszystko jest możliwe 🙂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ