Pierwsze objawy - kiedy ?
-
Dziewczyny, ile dni mniej wiecej po owulacji pojawiaja sie pierwsze objawy ? Ja sie chuba fiksuje juz i doszukuje ich we wszystkim
Opowiedzcie o swoich objawach proszę -
Ja czułam baaaardzo wcześnie i wręcz miałam pewność że w tym miesiącu test będzie pozytywny - sprawdziło się, pierwsza blada krecha 9dpo.
Od 2dpo ból jajnika z którego była owulacja
Już 5dpo czułam co chwilę głód
7dpo kłucie, napięcie i szczypanie w macicy(myślę że to implantacja)
Od 8dpo ból piersi, dziwny posmak w ustach i cały czas napięcie w macicy (czuję je do dzisiaj 14dpo)
Ale są też takie dziewczyny, które nawet po pozytywnym teście długo nic nie czują, więc jest to sprawa bardzo indywidualna:)7.02 beta 127, prog 29ng (14dpo)
12.02 beta 1348
17. 02 beta 6580
26.02 6t4d 7mm, jest ❤️ -
Podbijamy temat. Jestem 7 dpo jest mi ciągle gorąco czuję bóle pleców na dole i bóle miesiączkowe. Czasami kłuje mnie jajnik. Temperatura ciągle rośnie.
-
To ja chyba nic z powyższych...mam tylko tkliwe piersi ale chyba to normalne w drugiej fazie. I zapalenie pecherza, ale to chyba nie objawia ciąży:(
-
Co myślicie o tym wykresie?
https://ovufriend.pl/graph/74fab81fc03bbf1d393ceeec99defd24 -
JUSTA wrote:Co myślicie o tym wykresie?
https://ovufriend.pl/graph/74fab81fc03bbf1d393ceeec99defd24 -
Hej, z chęcią dołączę ☺️ i jak? Kiedy testujesz?
Ja brałam zastrzyk ovitrelle na pęknięcie, tydzień po owu pojawiło się mocne klucie w jajnikach, jak przeszło to teraz piersi zaczynają boleć. Zastanawiam się czy to nie jakiś skutek uboczny po zastrzyku + biorę luteine. W czwartek mam betę ale szczerze czuje ze nic z tego kolejny raz 😔 staramy się ok 2 lata. Badania reszta ok, cykl temu wyszło że za późno pękają mi pęcherzyki. Drugi cykl z Clo, 1 z ovitrelle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 13:17
-
Tajka wrote:Dziewczyny, ile dni mniej wiecej po owulacji pojawiaja sie pierwsze objawy ? Ja sie chuba fiksuje juz i doszukuje ich we wszystkim
Opowiedzcie o swoich objawach proszę
Obecnie w drugiej ciąży nic specialnego się nie działo. Żadnego uklucia, boli...staramy_się lubi tę wiadomość
-