Pijecie alko w 1 fazie cyklu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też słyszałam, że czerwone wino jest dobre na endometrium, ale... sama nie pije. Głównie dlatego, że mi wystarczy pół lampi wina i już mam dość. Mam bardzo słabą głowę.
A co do facetów, to... ciekawe info znalazłaś. Wiedziałam że alko nie służy, ale nigdy bym nie przypuszczała, że aż tak szkodzi...Nona lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Idzie czerwiec-mecze-faceci będą pić piwka. Mojemu limituję...
Żadnych mocniejszych alko. Tylko wino 2 lampki-piwo 1 kufel. Max 2 razy w tygodniu.
Nie to u mnie ten problem nie występuje. Mężowi piwo śmierdzi Ewentualnie lampa wina, ale zazwyczaj z jakiejś okazji (urodziny/rocznica).
A z Ciebie niezły "tyran" jest Twój nie buntuje się?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Podobno czerwone wino wpływa pozytywnie na edometrium.
A białe wino lub piwo?
Pozwalacie sobie np podczas okresu ?
Ja sobie na to pozwolilam, ale piłam bardzo male lampki wina polslodkiego czerwonego tak dla smaku i tez orzechy i pochne orzechow wcinalam. Wcinanie orzechow do obecnej chwili mi sie udziela.
-
Ja Wam powiem dziewczyny że piłam czerwone wino na dobre endometrium do domniemanej owulki jadłam same zdrowe posiłki czytałam obsesyjnie składy produktów żywnościowych które kupowałam ale w końcu wymiękłam bo to się stało moją obsesją. Na początku cyklu w którym się udało stwierdziłam że mam to w nosie bo z moich i męża wyrzeczeń jedzeniowych i alkoholowych i tak guzik wychodzi. Dlatego postanowiliśmy rzucić to w cholerę bo ja już miałam dosyć. Jedliśmy niezdrowe żarcie piliśmy wieczorkami piwko, drinki u znajomych na domówce a potem był spontaniczny seksik po powrocie do chaty. Pewnie dlatego że ten cykl był inny niż wszystkie "spinane" udało nam się mimo iż miałam wysokie FSH ponad 20 i niski w okolicach owulki estradiol. Mój lekarz powiedział że czasami taka odmiana dla organizmu przynosi więcej korzyści niż jedzenie 5 zdrowych posiłków dziennie i dużo ruchu. Powiedział tez że kobiece ciało lubi zaskakiwać medycynę i patrząc pod jej kątem że coś jest niemożliwe jednak się udaje Dlatego Dziewczynki warto sobie czasami odpuścić to wszystko i wyluzować ale tak na 100%. Bo ile można wylewać łez że kolejny cykl znów zakończył się @... Powodzenia Słonka i nie załamujcie się bo w końcu każdej z WAS się uda.
agawa, Nona, PJUR lubią tę wiadomość
-