X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie- Bromrgonie
Odpowiedz

Plamienie- Bromrgonie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiulek1987 Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie koleżanki, od 2 dni biorę Bromergon pół tabletki na noc oraz Euthyrox N50 pół tabletki. Dzisiaj rano dostałam ból podbrzusza jak na okres oraz plamienie. Dodam, że jestem w 13 dc i nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało. Czy możliwe, że to od tych leków?

Pomózcie

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie masz owulacji? czasem sie zdarza plamienie okołoowulacyjne

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeszła mi, przez myśl owoulacja, ale od wczoraj temateratura spadła, nie ma skoku, poza tym według temperatury owulację mama zawsze około 16-17 dnia cyklu. Czy te 2 dni na Bromergonie mogły ją przyspieszyć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie bralam bromka wiec nie pomoge. :( wiem ze kazdy cykl moze byc inny owulacja nie zawsze jest tego samego dnia a plamienia w tym czasie moga byc bo sama tez tak mialam.

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla bardzo dziękuję za wsparcie :) w takim razie może faktycznie to ovu nie nie ma się czym martwic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze napisz gdzies na dziale z pomoca medyczna moze tm jest watek o prolaktyne-i jej wplywie na ovu a moze i konkternie o bromku jest tam watek. powodzenia :)
    Ja tez mam hiperprolaktynemie ale bralalm dostinex i nie zauwazylam wplywu na ovu ale to zupelnie inny lek

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki zajrzę na watek o którym mówisz :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ