Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie- Bromrgonie
Odpowiedz

Plamienie- Bromrgonie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiulek1987 Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie koleżanki, od 2 dni biorę Bromergon pół tabletki na noc oraz Euthyrox N50 pół tabletki. Dzisiaj rano dostałam ból podbrzusza jak na okres oraz plamienie. Dodam, że jestem w 13 dc i nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało. Czy możliwe, że to od tych leków?

Pomózcie

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie masz owulacji? czasem sie zdarza plamienie okołoowulacyjne

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeszła mi, przez myśl owoulacja, ale od wczoraj temateratura spadła, nie ma skoku, poza tym według temperatury owulację mama zawsze około 16-17 dnia cyklu. Czy te 2 dni na Bromergonie mogły ją przyspieszyć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie bralam bromka wiec nie pomoge. :( wiem ze kazdy cykl moze byc inny owulacja nie zawsze jest tego samego dnia a plamienia w tym czasie moga byc bo sama tez tak mialam.

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla bardzo dziękuję za wsparcie :) w takim razie może faktycznie to ovu nie nie ma się czym martwic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze napisz gdzies na dziale z pomoca medyczna moze tm jest watek o prolaktyne-i jej wplywie na ovu a moze i konkternie o bromku jest tam watek. powodzenia :)
    Ja tez mam hiperprolaktynemie ale bralalm dostinex i nie zauwazylam wplywu na ovu ale to zupelnie inny lek

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki zajrzę na watek o którym mówisz :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ