Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie impantacyjne?
Odpowiedz

Plamienie impantacyjne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ankab15 Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2017, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)
    Dziś po przyjściu od ginekologa pojawiło mi się plamienie. mam bardzo długie cykle i nieregularne 40, do 60 dni . Dziś jest 34 dzień cyklu. Na USG dopochwowym powiedziała że raczej zapłodnienia nie ma bo żadne jajeczko jakos specjalnie się nie powiększyło. No i po przyjściu to plamienie byłam pewna że to kres ale ustało . Czy możliwe jest że przy badaniu mnie jakoś naruszyła i stąd plamienie bo delikatne skaleczyla ? A jeśli to plamienie impantacyjne to możliwe jest że nie widziała jeszcze zapłodnienia? Czy takie plamienie występuje w czasie gdy na USG już wszystko widać....?

Aneczkens
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ