X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie impantacyjne?
Odpowiedz

Plamienie impantacyjne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ankab15 Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2017, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)
    Dziś po przyjściu od ginekologa pojawiło mi się plamienie. mam bardzo długie cykle i nieregularne 40, do 60 dni . Dziś jest 34 dzień cyklu. Na USG dopochwowym powiedziała że raczej zapłodnienia nie ma bo żadne jajeczko jakos specjalnie się nie powiększyło. No i po przyjściu to plamienie byłam pewna że to kres ale ustało . Czy możliwe jest że przy badaniu mnie jakoś naruszyła i stąd plamienie bo delikatne skaleczyla ? A jeśli to plamienie impantacyjne to możliwe jest że nie widziała jeszcze zapłodnienia? Czy takie plamienie występuje w czasie gdy na USG już wszystko widać....?

Aneczkens
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ