Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie impantacyjne?
Odpowiedz

Plamienie impantacyjne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ankab15 Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2017, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)
    Dziś po przyjściu od ginekologa pojawiło mi się plamienie. mam bardzo długie cykle i nieregularne 40, do 60 dni . Dziś jest 34 dzień cyklu. Na USG dopochwowym powiedziała że raczej zapłodnienia nie ma bo żadne jajeczko jakos specjalnie się nie powiększyło. No i po przyjściu to plamienie byłam pewna że to kres ale ustało . Czy możliwe jest że przy badaniu mnie jakoś naruszyła i stąd plamienie bo delikatne skaleczyla ? A jeśli to plamienie impantacyjne to możliwe jest że nie widziała jeszcze zapłodnienia? Czy takie plamienie występuje w czasie gdy na USG już wszystko widać....?

Aneczkens
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ