Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie przed okresem temperatura wysoko
Odpowiedz

Plamienie przed okresem temperatura wysoko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 2 sierpnia 2020, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie dostałam plamienie takie brązowe tylko na papierze było widoczne szyjka wysoko krótka, temperatura od owulacji nie spadła 36,9 piersi mnie bolą a mam tydzień do okresu co to może być test negatywny wczoraj, owu miałam 18 lipca ostatni okres miałam 4 lipca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 11:38

Aneciulka1989
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2020, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneciulka1989 wrote:
    Mam pytanie dostałam plamienie takie brązowe tylko na papierze było widoczne szyjka wysoko krótka, temperatura od owulacji nie spadła 36,9 piersi mnie bolą a mam tydzień do okresu co to może być test negatywny wczoraj, owu miałam 18 lipca ostatni okres miałam 4 lipca
    jesli 18 lipca ovu to jutro ci wypada @ a nie że masz jeszcze tydzień . hmm . możliwe że okres nadchodzi . miałam wcześniej plamienia przed okresem?
    nie mówiąc że warto powtórzyć test jutro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 22:18

Pozytywny test z 3 bobo 11 dpo -25 luty 2018r.
    syn 2006❤️, córeczka 2010❤️,syn 2018❤️
    6f7dde92892e2ec43e959361faadd90e.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ