X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie w 19 dniu cyklu
Odpowiedz

Plamienie w 19 dniu cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • tajemniczazolza Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Chciałabym poznać opinię bardziej doświadczonych ode mnie kobiet. Staramy się o dziecko z narzeczonym od 6 miesięcy. Odkąd zaczęliśmy się starać, mam straszny chaos w długości cyklu. Wcześniej miałam co 28 dni, obecnie co 25-26. 13 dnia cyklu miałam plamienie. Wiedziałam, że to owulacja, miałam wodnisty śluz, ból owulacyjny. Dzisiaj jest 19 dzień cyklu. Rano po stosunku na papierze zauważyłam blado różową krew pomieszaną z kremowym śluzem. Nigdy nie widziałam czegoś podobnego na oczy. Jakąś godzinkę temu śluz się zmienił na taki pomarańczowy - ciężko określić barwę. Bielizna jest czysta, a zdarzyło się to po stosunku. Rano też bolał mnie delikatnie brzuch typowo na miesiączkę, ale to chyba jeszcze zbyt wcześnie, takie bóle mam w 21-22 dniu cyklu i żadnych plamień. Co o tym sądzicie? Czy to jakaś choroba czy może oznaka implantacji?

s0c51i3.png
    24.02. - beta hCG 1062 <3
    29.02. - beta hCG 4911 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ