Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie w 19 dniu cyklu
Odpowiedz

Plamienie w 19 dniu cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • tajemniczazolza Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Chciałabym poznać opinię bardziej doświadczonych ode mnie kobiet. Staramy się o dziecko z narzeczonym od 6 miesięcy. Odkąd zaczęliśmy się starać, mam straszny chaos w długości cyklu. Wcześniej miałam co 28 dni, obecnie co 25-26. 13 dnia cyklu miałam plamienie. Wiedziałam, że to owulacja, miałam wodnisty śluz, ból owulacyjny. Dzisiaj jest 19 dzień cyklu. Rano po stosunku na papierze zauważyłam blado różową krew pomieszaną z kremowym śluzem. Nigdy nie widziałam czegoś podobnego na oczy. Jakąś godzinkę temu śluz się zmienił na taki pomarańczowy - ciężko określić barwę. Bielizna jest czysta, a zdarzyło się to po stosunku. Rano też bolał mnie delikatnie brzuch typowo na miesiączkę, ale to chyba jeszcze zbyt wcześnie, takie bóle mam w 21-22 dniu cyklu i żadnych plamień. Co o tym sądzicie? Czy to jakaś choroba czy może oznaka implantacji?

s0c51i3.png
    24.02. - beta hCG 1062 <3
    29.02. - beta hCG 4911 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ