plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Dodi jak tam już wszytsko ok uspokoiła Cię beta?
powtarzasz jeszcze jutro tak? wszystko będzie dobrze kochana nie stresuj się :*
Plemniczko a coś Ty za pracę wyłapała? ja myslałam że Ty własną działalność prowadzisz?Dodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dodi wrote:plemniczka wrote:o Beata i Sandra
daaaaaawno was nie widzialam
Olu zaprosilam Cie do przyjaciółek
he.... ciekawe plemniczko czy Prezydentowa Cię zaakceptuje
Zaakceptowałam!
Po za tym prezydentowa to żona prezydenta, nie schlebiaj mojemu W. już i tak ma wysokie mniemanie o sobie!
Ja jestem prezydentra (coś jak ministra Mucha)Beata, Libra, plemniczka, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
dziewczyny czy ja dobrze widzę Fedra już nie ma wyłączności na zmiany w tabelce? bo przeglądam i widze że niek™óre z was tez dodawały zmiany
bo dodałabym chętnie ale obawiam sie o pazurki mojeOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ann2224 wrote:hej wszystkim tak sobie dzisiaj rozmawiałam ze znajoma i stwierdziłam ze zycie to naprawde jest do du..
My tutaj wszystkie bez wyjatku starałysmy sie lub nadal staramy aby miec tą upragniona fasolke a tuz obok kobiety przeprowadzaja aborcje
Aż mi sie niedobrze zrobiło i o mały włos nie zwymiotowałam jak mi znajoma powiedziała że jej córki kolezanka ma 17 lat jest w 10 tygodniu ciąży i w srode ma wizyte u ginekologa po tabletki wczesnoporonne jesli nie jest za późno lub aby umówic sie na zabieg usuniecia bo jest za młoda na dziecko i nie będzie sobie ani chłopakowi zycia marnowac:(poprostu szok co za głupia pusta samolubna małolata
nie wiem moze tak reaguje poniewaz sama zostane matka i nie wyobrażam sobie czegos takiego jak również wiem ile kobiet pragnie dziecka:(Przepraszam za tak długi wywód musiałóam komuś to powiedziec:(
mi brak słów nie wiem co powiedzieć popłakałam się jak tak można...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:hej Dodi jak tam już wszytsko ok uspokoiła Cię beta?
powtarzasz jeszcze jutro tak? wszystko będzie dobrze kochana nie stresuj się :*
Plemniczko a coś Ty za pracę wyłapała? ja myslałam że Ty własną działalność prowadzisz?
Beatko no bo prowadze, ale chyba zawiesze bo nie mam juz na to czasu, ani siły, ani checi... zasmakowawszy wlasnej firemki i pracy na etacie ja zdecydowanie wole isc przepracowac 8 godzin i miec gdzies czy zarobie na ZUS i inne oplaty czy nie... wole pewną pensje. Ale nie wykluczam ze za jakis czas znowu mi sie zmieni -
HMM to mi dałaś do myslenia bo ja intensywnie myslę nad zamiana etatu na własny biznes
bo ciągle mam nadzieję że na własną reke to mogłabym się rozwinąć i więcej zarobic, atak tylko garba, hmmmOliwka 2006
-
Beatko drugą betą zrobiłam jednak dzisiaj bo jutro nie zdążyłabym odebrać wyników przed wizytą u gina. Ten jeden wynik tylko troszku mnie uspokaja ze względu na dosyć wysoki poziom ale zobaczymy jaki będzie drugi wynik
Sandraa a Ty se porozmawiaj trochę z nami a nie stój w kącie, bo kąty to obstawia Olencja
plemniczko udało Ci się zostać friendem Olki krejzolki, wowOla_czeka, plemniczka, Sandraa, Muska, Fedra, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
-
WWWWWWWWWWitam już w końcu w Polsce matko nikt mi nie powiedział ,że strajkują na Lotnisku w całych Niemcach mój m nie doleciał wczoraj do pracy
i trzeba byo nocować w hotelu
no ,ale już w domku uffff na reszcie
A teraz tak Dodi beta wystrzałowa i trzymam kciuki i nie tylko w Lurdes załatwiłam u Bozi w Twojej sprawie było szybko i intensywnie !!!!!
Muska nie dam rady tak jak ci już napisałam PRZEPRASZAM WYBACZ !!!! jeszcze dziś w twojej strawie dzwoniłam ,ale cisza brak odzewu
Libra idziemy razem jak widziałam !!!
teraz uciekam bo mój m do pracy się śpieszy i odrabia wczorajszą nieobecnośćBeata, Muska, Dodi, Fedra, Libra, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:HMM to mi dałaś do myslenia bo ja intensywnie myslę nad zamiana etatu na własny biznes
bo ciągle mam nadzieję że na własną reke to mogłabym się rozwinąć i więcej zarobic, atak tylko garba, hmmm
no bo wiesz jesli jest cos co naprawde chcialabys otworzyc, masz na to pomysl i są perspektywy... jesli czujesz i myslisz ze to moze sie sprawdzic to warto ryzykowac... ja tak pisze bo mi poprostu nie poszlo tak jak bym chciala i oczekiwala. Myslalam ze łatwiej bedzie, a tu ciągla walka o klienta, obnizanie cen, ciagle myslenie i szukanie rozwiązan... no ja sie tym przejadlam i zmeczylam.