plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Koczuśiuwielkie gratki
jaka miła niespodzianka na początek dnia
zazdraszczam
oczywiście tak pozytywnie
bo ja raczej wam już takich dobrych wieści nieprzyniose..na ale cieszę się razem z Toba
Aisko nie lubie Twojej @.. i niech frańca więcej nie przyłazi bez pozwoleniaKoczuś ni4e może być sam po środku
w grupie zawsze raźniej
A w ogóle kochana to ja sobie uświadomiłam ze nam z m też się rocznica ślubu zbliżaaisa lubi tę wiadomość
-
Madzia wczoraj robiłam. Co do m to nie chce sie wypowiadac. Powiem tylko tyle ze cięzki mamy czas wstepne rozmowy rozwodowe zaliczone a tu takie cos. Jak przez 3 lata sie stralismy to nic nie wychodziło a tu jak zdecydowalismy sie rozstac to taki prezent. ale mimo naszej sytuacji ja jestem barzdo szczesliwa bo wiem z\e moja corka juz nie bedzie sama
-
A co do testu to cos mnie tknelo i rano go zrobiłam. oczywiscie nie patrzac na wynik poszłam dalej spac po godzinie budze sie i dwie krechy wyrazne wiec totalny szok studiowanie ulotki itp informacja ze wynik odczytany po 5 min moze byc nieważny wiec jak tylko mogłam poleciałam na bete i sie potwierdzilo ze jednak udalo sie
Fedra lubi tę wiadomość
-
Koczek, to się nazywa niespodzianka i trochę przekorność losu.
No szkoda, że do Ciebie nie dołączę, może w tym cyklu się uda.
Selena, obyś jednak za jakiś czas ogłosiła nam taką nowinę jak Koczek wczoraj
Co planujesz na rocznicę? Może skusisz się na sałatkę?magdzia26, Selena lubią tę wiadomość
-
Koczus chyba nie jest aż tak źle z tym Twoim m skoro dzidzia zmajstrowana
no wiesz jakoś musiał się do tego przyczynić
chybaze to było bara bara rozwodowe
? Żartuje oczywiście mam nadzieje ze się nie pogniewasz
a tak poważnie może dzidzi sprawi że kryzys się skończy i na nowo będziecie mega szczęśliwi...tego wam życzę kochana z całego serca
a jaka beta?
Fedra lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Moja koleżanka na rocznicę bawełniana kupiła dwie bawełniane koszulki
jedna dla siebie z ciasteczkami a druga dla swojego m z ciasteczkowym potworem
mój m potrzebuje kurtke i bluze..myślałam mu kupic jedno z tego
a mnie się marzą cienie w kredce z Rimmela
i już Go o tym wczoraj poinformowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:06
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Jeszcze mogłaby być jakaś fajna bawełniana pościel
Choć jak potrzebna jest bluza i kurtka to lepiej coś z tego kupić. A z okazji rocznicy zrobić wspólnie dobrą kolacje przy świecach
I zjeść ją w bawełnianych koszulkach a potem się ich pozbyćmagdzia26, kiti, Fedra lubią tę wiadomość