X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomocy - cienkie endometrium, skąpe miesiączki, akupunktura?
Odpowiedz

Pomocy - cienkie endometrium, skąpe miesiączki, akupunktura?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mt30 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem z cienkim endometrium. Dorasta do max 5mm. Nie reaguje na końskie dawki sztucznych estrogenów. Miałam histeroskopie, brak stanów zapalnych. Wyszło mi, tylko że lewy jajowód jest nie drożny i róg macicy jest zmniejszony. Miałam osocze. Walcze z tym już 3 lata. Miesiaczki mam jako dwudniowe plamienia.
    Wcześniej przed porodem miałam zawsze piękne, grube endometrium. Miałam CC pilne i wydaje mi się, że przy tym mogło coś się uszkodzić. Korekta niszy była robiona.

Czy któraś ma/miała podobny problem z endometrium? Lekarze nie mają pomysłu, zwalają na wiek...

Nie miałam akupunktury. Czy któraś miała na cienkie endometrium lub skąpe miesiączki?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ