X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poroniłam, nie mogę zajść w ciążę
Odpowiedz

Poroniłam, nie mogę zajść w ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lolus Nowa

Wysłany: 7 grudnia 2021, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, jestem tu nowa.
    Przez cały rok starały się o bobaska, jak już się udało byłam najszczęśliwsza na świecie. Niestety w kwietniu tego roku nadeszły czarne chmury i poroniłam w 2 mc.
    Załamałam się.....
    Wyniki histopatologiczne potwierdziły bakterię.
    Biorę metformax sr oraz ovarin. Staramy się, ale nic nie ma jak narazie ani widu ani słuchu.
    Mam męża 17 lat starszwgo od siebie....

• Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2021, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolus wrote:
    Przez cały rok starały się o bobaska, jak już się udało byłam najszczęśliwsza na świecie. Niestety w kwietniu tego roku nadeszły czarne chmury i poroniłam w 2 mc.
    Załamałam się.....
    Biorę metformax sr oraz ovarin. Staramy się, ale nic nie ma jak narazie ani widu ani słuchu.
    Czy temat poronienia jest dla ciebie jeszcze świeży? Np. analizujesz, płaczesz. Możesz się blokować, niezależnie od warunków i zdrowia fizycznego.

a371792a0a42b0355cb8c867db29b8d6.png

➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
    ➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
    ➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony)
  • Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2021, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolus wrote:
    Załamałam się.....

Bierzesz metformax czyli masz problem z cukrami? A owulacje masz? Chodzisz na monitoringi?

Betti37 lubi tę wiadomość

🙋‍♀️31 & 🙋‍♂️33

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ