X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pozioma kreska na teście Facelle
Odpowiedz

Pozioma kreska na teście Facelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudia k Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj rano robiłam test ciążowy z rossmana facelle i podczas przechodzenia linii w polu testowym pojawiła się kreska ale….pozioma. Natomiast w miarę pojawiania się kreski kontrolnej ta pierwsza pozioma zaczęła znikać. Miał ktoś tak? Wydaje mi się że jak wcześniej testowałam to nigdy tej poziomej kreski nie widziałam, jestem ok 11 dpo.
    Na razie nie testuję, poczekam z 2 dni, ale jestem ciekawa czy to normalne że ta kreska się pojawiła wogole.

K 👩&L👨
    32 &37
    ——————————————————
    👨 brak libido❌ ❌ ❌

——————————————————
    Ja:
    B12: maj: 413 | czerwiec: 523 | sierpień : 701
    D3: maj: 37,6 | czerwiec: 42,9 | sierpień: 85,7
    Ferrytyna: maj:16,9 | czerwiec: 44,2 | sierpień: 55,7
    Kwas foliowy: maj: 6,53 | czerwiec: 12,2 | sierpień : 14,1
    2dc
    FSH: czerwiec: 5,55 |
    LH: czerwiec: 5,3 |
    TSH: maj: 1,96 | czerwiec: 2,3 |
    FT4: czerwiec: 1,29 (0,92-1,68)
    FT3: czerwiec: 3,28 (2-4,4)
    A-tpo:10 (0-34)
    A-tg: 19,2 (0-115)
    Homocysteina: czerwiec: 8,4|
    Estradiol: czerwiec: 20,7 (30,9-90,4)
    Prolaktyna: czerwiec: 36,1 (4,79-23,3)
    DHEA: czerwiec: 297 (98,8-340)
    Testosteron: czerwiec : 43 (8,4-48,1)
    SHBG: czerwiec: 55,7 (32,4-128)
    Insulina: czerwiec: 9,8 (2,6-24,9)
    Glukoza: czerwiec: 88 (70-99)
    AMH: 46,9[6,56]( brak objawów PCOS, podobno obraz lekko policystycznych jajników)
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia k wrote:
    Dzisiaj rano robiłam test ciążowy z rossmana facelle i podczas przechodzenia linii w polu testowym pojawiła się kreska ale….pozioma. Natomiast w miarę pojawiania się kreski kontrolnej ta pierwsza pozioma zaczęła znikać. Miał ktoś tak? Wydaje mi się że jak wcześniej testowałam to nigdy tej poziomej kreski nie widziałam, jestem ok 11 dpo.
    Na razie nie testuję, poczekam z 2 dni, ale jestem ciekawa czy to normalne że ta kreska się pojawiła wogole.
    Test wadliwy.

Sagi lubi tę wiadomość

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼

Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%

Mamy ❄️ (3.1.2)
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    One tak działą, często tak mam 😃

Starania o pierwsze od 01.24 🤍🤰🏻
    Rest 😴😴😴
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ