X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Późna owulacja + luteina za szybko
Odpowiedz

Późna owulacja + luteina za szybko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pani_sztygar Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2021, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Przez moje PCOS wydłużył mi się okres, a co za tym idzie - opóźniła się owulacja. Niestety, dowiedziałam się o tym po fakcie, tzn. będąc już w 23dc i po 7 dawkach luteiny. W związku z tym, pęcherzyk zatrzymał swój wzrost na 16mm. Czy jest jeszcze szansa na dojrzenie tego pęcherzyka i owulację? Czy pozostało mi tylko czekać na okres i zaczynać od nowa?

01.22 - cp (6tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ