X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne prolaktyna 20,77ng dobra?
Odpowiedz

prolaktyna 20,77ng dobra?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy to jest dobry wynik do zajscia w ciaze? czy castangnus pomoze mi ja obnizyc?

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz wziąć castagnusa, ale mi przy takim wyniku endo kazała zrobić prolaktynę po obciążeniu.

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle wątków jest o prolaktynie, po co dublowac o tym kolejny temat.

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niesety w moim miescie nie ma endo. :) zobacze za 3miesiace jaki bedzie wynik po castngusie. :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ