Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prolaktyna-kiedy można?
Odpowiedz

Prolaktyna-kiedy można?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wybieram się na kolejne badania w ten piątek. Chce m.in. zbadać prolaktynę, ALE. Kończę robotę o 8.00 rano w piatęk, a będę po 12 godzinnej służbie. Czy jest sens badać prolaktynę tego dnia rano kiedy skończę pracę?

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prl najlepiej badać rano,;na czczo kiedy jest się spokojnym i wypoczętym. Po 12 h pracy to nie ma najmniejszego sensu;)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry że zakładam nowy temat, ale obecnie nie mam czasu szukać wątku. Nie mam zamiaru w nocy się przemęczać, ale chyba masz rację że nie ma to sensu tego dnia...

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ