Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prolaktyna-kiedy można?
Odpowiedz

Prolaktyna-kiedy można?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wybieram się na kolejne badania w ten piątek. Chce m.in. zbadać prolaktynę, ALE. Kończę robotę o 8.00 rano w piatęk, a będę po 12 godzinnej służbie. Czy jest sens badać prolaktynę tego dnia rano kiedy skończę pracę?

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prl najlepiej badać rano,;na czczo kiedy jest się spokojnym i wypoczętym. Po 12 h pracy to nie ma najmniejszego sensu;)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry że zakładam nowy temat, ale obecnie nie mam czasu szukać wątku. Nie mam zamiaru w nocy się przemęczać, ale chyba masz rację że nie ma to sensu tego dnia...

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ