X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prolaktyna-kiedy można?
Odpowiedz

Prolaktyna-kiedy można?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wybieram się na kolejne badania w ten piątek. Chce m.in. zbadać prolaktynę, ALE. Kończę robotę o 8.00 rano w piatęk, a będę po 12 godzinnej służbie. Czy jest sens badać prolaktynę tego dnia rano kiedy skończę pracę?

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prl najlepiej badać rano,;na czczo kiedy jest się spokojnym i wypoczętym. Po 12 h pracy to nie ma najmniejszego sensu;)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry że zakładam nowy temat, ale obecnie nie mam czasu szukać wątku. Nie mam zamiaru w nocy się przemęczać, ale chyba masz rację że nie ma to sensu tego dnia...

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ