Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o informację
Odpowiedz

Proszę o informację

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tojaa Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, przychodzę tutaj prosić o jakieś informacje na ten temat. Więc szczególnie chodzi mi o dzisiejszy dzień. Jakoś 2 dni temu złapał mnie straszny męczący kaszel, wczoraj wieczorem dziwne bóle jak na okres (dokładnie mam 22dc, planowo tydzień po owulacji, a 6 dni przed @). Dziś rano wstałam, miałam temperature 37.0, później doszły bóle dosłownie jak na grype: bóle mięśni, oslabienie. Później temperatura 37.2, a teraz 37.4.
    Powiedzcie czy któraś tak miała? Czy to mogą być objawy implantacji zarodka? Czy bierze mnie jakaś grypa. I ta podwyższona temperatura? Proszę podzielcie się informacjami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2022, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nie można powiązać tego z zagnieżdżeniem się zarodka.

• Niemampomyslunanick Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2022, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tojaa wrote:
    Cześć, przychodzę tutaj prosić o jakieś informacje na ten temat. Więc szczególnie chodzi mi o dzisiejszy dzień. Jakoś 2 dni temu złapał mnie straszny męczący kaszel, wczoraj wieczorem dziwne bóle jak na okres (dokładnie mam 22dc, planowo tydzień po owulacji, a 6 dni przed @). Dziś rano wstałam, miałam temperature 37.0, później doszły bóle dosłownie jak na grype: bóle mięśni, oslabienie. Później temperatura 37.2, a teraz 37.4.
    Powiedzcie czy któraś tak miała? Czy to mogą być objawy implantacji zarodka? Czy bierze mnie jakaś grypa. I ta podwyższona temperatura? Proszę podzielcie się informacjami.

Temperatura działa chyba tylko wtedy jak mierzysz ją w całym cyklu i o tej samej porze, w ciagu dnia może się zmienić parę razy, więc nie wiem czy to jest jakiś wyznacznik. A co do osłabienia i bólu mięśni to chyba i tak za szybko od owulacji do implantacji żeby mieć takie objawy. Wydaje mi się, że po prostu rozkłada Cię jakieś przeziębienie, tak jak większość osób w tym okresie 😔. Dla pewności oczywiście poczekaj chociaż do 10dpo i spróbuj zrobić test.

🧔🏻39 & 👩🏻33 & 🩷1 & 🩵

🍀⏳📅:
    03 grudnia 2022 - ⏸️
    16 stycznia 2023 - 💔 9t4d/7t4d - poronienie samoistne

🍀⏳📅:
    20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
    21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹

age.png

🍀⏳📅:
    12 listopada 2024 - ⏸️
    4 lipca 2025 - Jasiek już z nami 🩵 3400g, 54cm, 9/10pkt 🥹 PPROM 36t5d 🥲

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ