Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o informację
Odpowiedz

Proszę o informację

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tojaa Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, przychodzę tutaj prosić o jakieś informacje na ten temat. Więc szczególnie chodzi mi o dzisiejszy dzień. Jakoś 2 dni temu złapał mnie straszny męczący kaszel, wczoraj wieczorem dziwne bóle jak na okres (dokładnie mam 22dc, planowo tydzień po owulacji, a 6 dni przed @). Dziś rano wstałam, miałam temperature 37.0, później doszły bóle dosłownie jak na grype: bóle mięśni, oslabienie. Później temperatura 37.2, a teraz 37.4.
    Powiedzcie czy któraś tak miała? Czy to mogą być objawy implantacji zarodka? Czy bierze mnie jakaś grypa. I ta podwyższona temperatura? Proszę podzielcie się informacjami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2022, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nie można powiązać tego z zagnieżdżeniem się zarodka.

• Niemampomyslunanick Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2022, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tojaa wrote:
    Cześć, przychodzę tutaj prosić o jakieś informacje na ten temat. Więc szczególnie chodzi mi o dzisiejszy dzień. Jakoś 2 dni temu złapał mnie straszny męczący kaszel, wczoraj wieczorem dziwne bóle jak na okres (dokładnie mam 22dc, planowo tydzień po owulacji, a 6 dni przed @). Dziś rano wstałam, miałam temperature 37.0, później doszły bóle dosłownie jak na grype: bóle mięśni, oslabienie. Później temperatura 37.2, a teraz 37.4.
    Powiedzcie czy któraś tak miała? Czy to mogą być objawy implantacji zarodka? Czy bierze mnie jakaś grypa. I ta podwyższona temperatura? Proszę podzielcie się informacjami.

Temperatura działa chyba tylko wtedy jak mierzysz ją w całym cyklu i o tej samej porze, w ciagu dnia może się zmienić parę razy, więc nie wiem czy to jest jakiś wyznacznik. A co do osłabienia i bólu mięśni to chyba i tak za szybko od owulacji do implantacji żeby mieć takie objawy. Wydaje mi się, że po prostu rozkłada Cię jakieś przeziębienie, tak jak większość osób w tym okresie 😔. Dla pewności oczywiście poczekaj chociaż do 10dpo i spróbuj zrobić test.

👩32 &🧔38

03 grudnia 2022 - ⏸️
    16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔

20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
    21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹

age.png

Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
    12 listopada 2024 - ⏸️
    13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
    16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
    23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG
    3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞

Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ