Proszę o pomoc czy to poronienie
-
Hej. Dziewczyny pomóżcie. Mieszkam w Anglii. Poroniłam już dwa razy w 4 i 6 tygodniu ciąży. Jak wiadomo tutaj nie dają leków na podtrzymanie ciąży itd aż do 16 tygodnia... miesiączkę miałam 19 stycznia, trwała około 6 dni tyle co zwykle, z partnerem sypialismy bez zabezpieczenia (kończył we mnie). Dostałam miesiączkę teraz 22 lutego, opóźniona (robiłam test był negatywny dwa dni po opóźnieniu) bardzo bolał mnie brzuch, oraz plecy, cholernie bardzo. Miesiączka była bardzo obfita, skończyła się a po niej dostałam brązowe plamienie, przypominające kal, a po tym śluz bardzo się ciągnący z krwią przez trzy dni (mam nadal) . Wczoraj próbowałam uprawiać seks ale mnie bardzo bolało.. teraz boli mnie podbrzusze . Co to może być? Czy to mogło być poronienie ? Czy miała któraś z was podobna sytuacje ? Bardzo się boje .
-
Szkoda,ze nie zrobilas bety wtedy na pewno by wyszlo,czy jesteś w ciąży. Nie wiem kochana może masz zapalenie pęcherza dlatego boli cie podbrzusze? Jest duzo mozliwosci. Mam nadzieje ze to nie bylo poronienie. Lepiej wybrac się do ginekologa.
Limerikowo lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Nie miałam dwóch poronień pod rząd, pierwsze miałam półtora toku temu a drugie w październiku. Nic się nie wyjaśniło, trafiam chyba na złych lekarzy. Stwierdził ze takie miesiączki są , nie ma co badać i mam obserwować swój organizm . Ale wczoraj o dziś robiłam dwa testy ciążowe i pozytywne !!!!! ☺️☺️☺️☺️☺️
-