X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o porade
Odpowiedz

Proszę o porade

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sabka112 Nowa

Wysłany: 22 września 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Jestem w potrzasku.. brałam clostilbegyt od 5 -9 dnia. Miałam monitoring ale lekarz powiedział na ostatnim USG że widzi dwa ogromne torbiele w jajniku. Moje pytanie czy jednak jakiś pęcherzyk mógł się uwolnić i mogło dojść do zapłodnienia? Pragnę dziecka tak mocno..

Sabka112
  • youstyna Koleżanka

Wysłany: 23 września 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabka112 wrote:
    Witam! Jestem w potrzasku.. brałam clostilbegyt od 5 -9 dnia. Miałam monitoring ale lekarz powiedział na ostatnim USG że widzi dwa ogromne torbiele w jajniku. Moje pytanie czy jednak jakiś pęcherzyk mógł się uwolnić i mogło dojść do zapłodnienia? Pragnę dziecka tak mocno..

Myślę, że gdyby była owulacja lekarz by Ci powiedział. Po owulacji pojawia się płyn za macicą, jeśli go nie było, nie było owulacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ