Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o porade
Odpowiedz

Proszę o porade

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sabka112 Nowa

Wysłany: 22 września 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Jestem w potrzasku.. brałam clostilbegyt od 5 -9 dnia. Miałam monitoring ale lekarz powiedział na ostatnim USG że widzi dwa ogromne torbiele w jajniku. Moje pytanie czy jednak jakiś pęcherzyk mógł się uwolnić i mogło dojść do zapłodnienia? Pragnę dziecka tak mocno..

Sabka112
  • youstyna Koleżanka

Wysłany: 23 września 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabka112 wrote:
    Witam! Jestem w potrzasku.. brałam clostilbegyt od 5 -9 dnia. Miałam monitoring ale lekarz powiedział na ostatnim USG że widzi dwa ogromne torbiele w jajniku. Moje pytanie czy jednak jakiś pęcherzyk mógł się uwolnić i mogło dojść do zapłodnienia? Pragnę dziecka tak mocno..

Myślę, że gdyby była owulacja lekarz by Ci powiedział. Po owulacji pojawia się płyn za macicą, jeśli go nie było, nie było owulacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ