Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o porade
Odpowiedz

Proszę o porade

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sabka112 Nowa

Wysłany: 22 września 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Jestem w potrzasku.. brałam clostilbegyt od 5 -9 dnia. Miałam monitoring ale lekarz powiedział na ostatnim USG że widzi dwa ogromne torbiele w jajniku. Moje pytanie czy jednak jakiś pęcherzyk mógł się uwolnić i mogło dojść do zapłodnienia? Pragnę dziecka tak mocno..

Sabka112
  • youstyna Koleżanka

Wysłany: 23 września 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabka112 wrote:
    Witam! Jestem w potrzasku.. brałam clostilbegyt od 5 -9 dnia. Miałam monitoring ale lekarz powiedział na ostatnim USG że widzi dwa ogromne torbiele w jajniku. Moje pytanie czy jednak jakiś pęcherzyk mógł się uwolnić i mogło dojść do zapłodnienia? Pragnę dziecka tak mocno..

Myślę, że gdyby była owulacja lekarz by Ci powiedział. Po owulacji pojawia się płyn za macicą, jeśli go nie było, nie było owulacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ