X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o poradę
Odpowiedz

Proszę o poradę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izka112 Debiutantka

Wysłany: 30 października 2024, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie mamy dziś jest termin mojej miesiączki. Bo poprzednia była 30 września, dwa testy wyszły mi pozytywne ale z bardzo bladą kreską . Dziś zrobiłam badanie beta hcg wyszło 27.10 . Powiedzcie mi czy mam się martwić , nie jest ona za niska ? Bardzo się stresuje

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 30 października 2024, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izka112 wrote:
    Drogie mamy dziś jest termin mojej miesiączki. Bo poprzednia była 30 września, dwa testy wyszły mi pozytywne ale z bardzo bladą kreską . Dziś zrobiłam badanie beta hcg wyszło 27.10 . Powiedzcie mi czy mam się martwić , nie jest ona za niska ? Bardzo się stresuje
    Powtórz za 48h razem z progesteronem po jednej becie to jak wróżyć z fusów 😊

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ