X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o poradę
Odpowiedz

Proszę o poradę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izka112 Debiutantka

Wysłany: 30 października 2024, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie mamy dziś jest termin mojej miesiączki. Bo poprzednia była 30 września, dwa testy wyszły mi pozytywne ale z bardzo bladą kreską . Dziś zrobiłam badanie beta hcg wyszło 27.10 . Powiedzcie mi czy mam się martwić , nie jest ona za niska ? Bardzo się stresuje

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 30 października 2024, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izka112 wrote:
    Drogie mamy dziś jest termin mojej miesiączki. Bo poprzednia była 30 września, dwa testy wyszły mi pozytywne ale z bardzo bladą kreską . Dziś zrobiłam badanie beta hcg wyszło 27.10 . Powiedzcie mi czy mam się martwić , nie jest ona za niska ? Bardzo się stresuje
    Powtórz za 48h razem z progesteronem po jednej becie to jak wróżyć z fusów 😊

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ