X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o poradę
Odpowiedz

Proszę o poradę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izka112 Debiutantka

Wysłany: 30 października 2024, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie mamy dziś jest termin mojej miesiączki. Bo poprzednia była 30 września, dwa testy wyszły mi pozytywne ale z bardzo bladą kreską . Dziś zrobiłam badanie beta hcg wyszło 27.10 . Powiedzcie mi czy mam się martwić , nie jest ona za niska ? Bardzo się stresuje

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 30 października 2024, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izka112 wrote:
    Drogie mamy dziś jest termin mojej miesiączki. Bo poprzednia była 30 września, dwa testy wyszły mi pozytywne ale z bardzo bladą kreską . Dziś zrobiłam badanie beta hcg wyszło 27.10 . Powiedzcie mi czy mam się martwić , nie jest ona za niska ? Bardzo się stresuje
    Powtórz za 48h razem z progesteronem po jednej becie to jak wróżyć z fusów 😊

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ