Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o radę i wsparcie-11 miesięcy starań.
Odpowiedz

Proszę o radę i wsparcie-11 miesięcy starań.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam miec stymulacje tylko najpierw badania meża. Jestem po dokładnych badaniach i oprócz tych jajników okaz zdrowia. Czy stymulacja może nie zadziałać czy organizm moze na nią nie zareagować

27a73b5519.png
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tydzień spóznienia okresu. Jestem po badaniach, maż też. U niego wyniki super ja czuje teraz że wszystko mi tam przestało działać. Wyniki z krwi mam ok kilka dni po owu niski progesteron ale poza tym i obrazem policystycznych jajnikow nie mam nic wykyte. Tarczyca ok.A teraz brak okresu... Jestem załamana. Kiedy powinnam się zgłosić na wywołanie ile mam czekać proszęo radę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 12:46

27a73b5519.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak niski progesteron? Czy lekarz coś mówił w tym temacie?
    Stymulacja wielu osobom pomogła, więc czemu nie. Ja jeśli już brałam, to luteine zazwyczaj od 21 dc. Były to przeważnie cykle bezowulacyjne , wywoływane @ jak w zegarku, nie czekałam na naturalne zakończenie cyklu.
    Prolaktyna jaka? Z tsh cały panel zrobiony?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 13:48

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caly panel i jest ok prolatyny ginekolog nie zaleciła i słowa o wyowlwaniu okresu nie mówiła kazała za kilka dni zrobic test. Dostałam leki na cukrzyce chociaz jej nie mam i mam zaczac je brac od pierwszego dnia okresu. Trzy miechy temu robiłam prolaktyne wyszła 9.02 progesteron w 20 dc okolo 1 dodam ze mam 40cd a cykle do tej pory 33 max 35 jak poronilam mialam 40

Po co ja mam robic test skoro mam niski progesteron i temp nie potwierdziła owulacji coraz bardziej sie załamuje nie czuje nic zadnych objawow jak na okres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 15:04

27a73b5519.png
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy brak owulacji może spowodować brak okresu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 11:11

27a73b5519.png
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 25 września 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mam 45 dzien cyklu (zazwyczaj 32-35). Nie robilam testu bo wydaje mi że ten cykl był bezowulacyjny zaczynam sie martwić może ktoras z was ma doswiadczenie z cyklami bezowulacyjnymi? Czy nie ma wtedy miesiaczki? Kiedy powinnam udać sie do lekarza na okres sie nie zapowiada

27a73b5519.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ