Proszę o radę i wsparcie-11 miesięcy starań.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tydzień spóznienia okresu. Jestem po badaniach, maż też. U niego wyniki super ja czuje teraz że wszystko mi tam przestało działać. Wyniki z krwi mam ok kilka dni po owu niski progesteron ale poza tym i obrazem policystycznych jajnikow nie mam nic wykyte. Tarczyca ok.A teraz brak okresu... Jestem załamana. Kiedy powinnam się zgłosić na wywołanie ile mam czekać proszęo radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 12:46
-
Jak niski progesteron? Czy lekarz coś mówił w tym temacie?
Stymulacja wielu osobom pomogła, więc czemu nie. Ja jeśli już brałam, to luteine zazwyczaj od 21 dc. Były to przeważnie cykle bezowulacyjne , wywoływane @ jak w zegarku, nie czekałam na naturalne zakończenie cyklu.
Prolaktyna jaka? Z tsh cały panel zrobiony?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 13:48
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Caly panel i jest ok prolatyny ginekolog nie zaleciła i słowa o wyowlwaniu okresu nie mówiła kazała za kilka dni zrobic test. Dostałam leki na cukrzyce chociaz jej nie mam i mam zaczac je brac od pierwszego dnia okresu. Trzy miechy temu robiłam prolaktyne wyszła 9.02 progesteron w 20 dc okolo 1 dodam ze mam 40cd a cykle do tej pory 33 max 35 jak poronilam mialam 40
Po co ja mam robic test skoro mam niski progesteron i temp nie potwierdziła owulacji coraz bardziej sie załamuje nie czuje nic zadnych objawow jak na okresWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 15:04
-
Dzis mam 45 dzien cyklu (zazwyczaj 32-35). Nie robilam testu bo wydaje mi że ten cykl był bezowulacyjny zaczynam sie martwić może ktoras z was ma doswiadczenie z cyklami bezowulacyjnymi? Czy nie ma wtedy miesiaczki? Kiedy powinnam udać sie do lekarza na okres sie nie zapowiada
-