X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prowadzenie ciąży w przychodni przyszpitalnej
Odpowiedz

Prowadzenie ciąży w przychodni przyszpitalnej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fabregasowa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Jw, jak wygląda prowadzenie takiej ciąży w warszawskich szpitalach? Chodzi mi głównie o IMiD, MSWiA itp czy przyjmuje za każdym razem ten sam lekarz czy loteria? Czy przyjmują dobrzy lekarze czy ci bez specjalizacji? Co ile są wizyty? Czy podglądają za każdym razem serduszko?

Mam pakiet w medicover ale totalnie nie mam zaufania do pracującego tam personelu dlatego waham się czy ciąża prywatnie + badania w medicover czy od razu szpital I tam wszystko?

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP.
    Pai homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb

⏸️ 11dpo, 22.03 🥳
    22.03 bhcg 117, prog 37
    24.03 bhcg 288
    27.03 bhcg 1149
    31.03 bhcg 5718
    9.04 CRL 0.48cm z ❤️
    23.04 CRL 1.9cm 😺
    7.05 3.72cm 😺
    19.05 prenatalne - niskie ryzyka 🩷
    11.06 ->wizyta
    16.06 -> amnio

Bąblu, widzimy się w listopadzie!🥹

~neoparin 40, acard 75, euthyrox 50, besins 2×100

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ