X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prowadzenie ciąży w przychodni przyszpitalnej
Odpowiedz

Prowadzenie ciąży w przychodni przyszpitalnej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fabregasowa Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Jw, jak wygląda prowadzenie takiej ciąży w warszawskich szpitalach? Chodzi mi głównie o IMiD, MSWiA itp czy przyjmuje za każdym razem ten sam lekarz czy loteria? Czy przyjmują dobrzy lekarze czy ci bez specjalizacji? Co ile są wizyty? Czy podglądają za każdym razem serduszko?

Mam pakiet w medicover ale totalnie nie mam zaufania do pracującego tam personelu dlatego waham się czy ciąża prywatnie + badania w medicover czy od razu szpital I tam wszystko?

👩‍🦰1990, 🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. Pai homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ