Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PRZEGRODA CALKOWITA
Odpowiedz

PRZEGRODA CALKOWITA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KasiaP77 Nowa

Wysłany: 3 maja 2021, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po usunięciu przegrody u prof Artur ludwin z Krakowa marzec 2021 r teraz będę mieć 4 balonikowanie czy są tutaj pani które usunęły przegrodę i szczeliwie zaszły w ciążę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2021, 20:24

• Omegi Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2021, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, też mam przegrodę całkowitą. Za tydzień mam zabieg usunięcia przegrody również u dr Ludwina. W innych wątkach dziewczyny pisały, że udało im się zajść w ciążę i donosić, także jest dla nas duża szansa. Jeśli mogę zapytać jak się czułaś po zabiegu i jak często miałaś balonikowanie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ