X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PRZEGRODA CALKOWITA
Odpowiedz

PRZEGRODA CALKOWITA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KasiaP77 Nowa

Wysłany: 3 maja 2021, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po usunięciu przegrody u prof Artur ludwin z Krakowa marzec 2021 r teraz będę mieć 4 balonikowanie czy są tutaj pani które usunęły przegrodę i szczeliwie zaszły w ciążę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2021, 20:24

• Omegi Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2021, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, też mam przegrodę całkowitą. Za tydzień mam zabieg usunięcia przegrody również u dr Ludwina. W innych wątkach dziewczyny pisały, że udało im się zajść w ciążę i donosić, także jest dla nas duża szansa. Jeśli mogę zapytać jak się czułaś po zabiegu i jak często miałaś balonikowanie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ