Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne resstzki łozysk apo porodzie
Odpowiedz

resstzki łozysk apo porodzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 23 września 2020, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny 7 msc po porodzie mam resztke łozyska po porodzie - domyslam sie ze ono może byc wrośniete - czy kóras z was miała tak i po zabiegu udało się zajść w ciąże? jestem zdruzgotana:( resztki sa martwe zwapnione ... nie udało sie ich usunac łyzeczkowaniem teraz bedzie histeroskopia:(

hrqoyx8d84qsxxuk.png
  • AgaGu Nowa

Wysłany: 28 listopada 2023, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Czy istnieje możliwość skontaktowania się z Panią? Poszukuję informacji dotyczącej właśnie resztek łożyska, których nie da się usunąć. Myślałam, że jestem jednym takim przypadkiem ;) Obecnie ponad 2 miesiące po porodzie, 3 łyżeczkowania, 1 histeroskopia, zmiana nie usunięta, zwapniała. Niestety, cały czas krwawię. Rozważam usunięcie macicy bo nikt z lekarzy nie jest w stanie mi pomóc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ