Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne resstzki łozysk apo porodzie
Odpowiedz

resstzki łozysk apo porodzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 23 września 2020, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny 7 msc po porodzie mam resztke łozyska po porodzie - domyslam sie ze ono może byc wrośniete - czy kóras z was miała tak i po zabiegu udało się zajść w ciąże? jestem zdruzgotana:( resztki sa martwe zwapnione ... nie udało sie ich usunac łyzeczkowaniem teraz bedzie histeroskopia:(

hrqoyx8d84qsxxuk.png
  • AgaGu Nowa

Wysłany: 28 listopada 2023, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Czy istnieje możliwość skontaktowania się z Panią? Poszukuję informacji dotyczącej właśnie resztek łożyska, których nie da się usunąć. Myślałam, że jestem jednym takim przypadkiem ;) Obecnie ponad 2 miesiące po porodzie, 3 łyżeczkowania, 1 histeroskopia, zmiana nie usunięta, zwapniała. Niestety, cały czas krwawię. Rozważam usunięcie macicy bo nikt z lekarzy nie jest w stanie mi pomóc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ