WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne resstzki łozysk apo porodzie
Odpowiedz

resstzki łozysk apo porodzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 23 września 2020, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny 7 msc po porodzie mam resztke łozyska po porodzie - domyslam sie ze ono może byc wrośniete - czy kóras z was miała tak i po zabiegu udało się zajść w ciąże? jestem zdruzgotana:( resztki sa martwe zwapnione ... nie udało sie ich usunac łyzeczkowaniem teraz bedzie histeroskopia:(

hrqoyx8d84qsxxuk.png
  • AgaGu Nowa

Wysłany: 28 listopada 2023, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Czy istnieje możliwość skontaktowania się z Panią? Poszukuję informacji dotyczącej właśnie resztek łożyska, których nie da się usunąć. Myślałam, że jestem jednym takim przypadkiem ;) Obecnie ponad 2 miesiące po porodzie, 3 łyżeczkowania, 1 histeroskopia, zmiana nie usunięta, zwapniała. Niestety, cały czas krwawię. Rozważam usunięcie macicy bo nikt z lekarzy nie jest w stanie mi pomóc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ