Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne resstzki łozysk apo porodzie
Odpowiedz

resstzki łozysk apo porodzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 23 września 2020, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny 7 msc po porodzie mam resztke łozyska po porodzie - domyslam sie ze ono może byc wrośniete - czy kóras z was miała tak i po zabiegu udało się zajść w ciąże? jestem zdruzgotana:( resztki sa martwe zwapnione ... nie udało sie ich usunac łyzeczkowaniem teraz bedzie histeroskopia:(

hrqoyx8d84qsxxuk.png
  • AgaGu Nowa

Wysłany: 28 listopada 2023, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Czy istnieje możliwość skontaktowania się z Panią? Poszukuję informacji dotyczącej właśnie resztek łożyska, których nie da się usunąć. Myślałam, że jestem jednym takim przypadkiem ;) Obecnie ponad 2 miesiące po porodzie, 3 łyżeczkowania, 1 histeroskopia, zmiana nie usunięta, zwapniała. Niestety, cały czas krwawię. Rozważam usunięcie macicy bo nikt z lekarzy nie jest w stanie mi pomóc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ