Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rwa kulszowa zawsze przed miesiączką
Odpowiedz

Rwa kulszowa zawsze przed miesiączką

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izabell2016 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2020, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie staraczki! Czy miewacie pobolewania typu rwa kulszowa na kilka dni przed @ ? Zawsze ból od krzyża przez pośladek. Ja niestety tak mam od prawie 2 lat. Czytałam ze to mogą być objawy endometriozy lub jakieś zrosty. Stram się ok 4 lat i w tym niestety dwie ciąże stracone w pierwszych tygodniach. Endometriozy raczej nie mam, a za to bardzo skąpe miesiączki. Nie mam pojęcia dlaczego zawsze w tym okresie te bóle występują ! Ma któraś tak ?

Mika
  • ata114 Koleżanka

Wysłany: 29 czerwca 2020, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabell2016 wrote:
    Witajcie staraczki! Czy miewacie pobolewania typu rwa kulszowa na kilka dni przed @ ? Zawsze ból od krzyża przez pośladek. Ja niestety tak mam od prawie 2 lat. Czytałam ze to mogą być objawy endometriozy lub jakieś zrosty. Stram się ok 4 lat i w tym niestety dwie ciąże stracone w pierwszych tygodniach. Endometriozy raczej nie mam, a za to bardzo skąpe miesiączki. Nie mam pojęcia dlaczego zawsze w tym okresie te bóle występują ! Ma któraś tak ?
    Mam tak samo,jutro mam dostać @ a od 3 dni mam takie bóle w dole pleców że wczoraj płakałam żadne leki nie pomagają też nie wiem co to jest mówiłam nie jednemu ginekologowi ale każdy mi mówi że tak może być przed miesiączką i sama bym chciała wiedzieć o co chodzi bo strasznie to uciążliwe jest

• daria1 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lipca 2020, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rwa kulszowa może podobnie boleć jak zapalenie pęcherza

ubranka dla niemowląt
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ