X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rwa kulszowa zawsze przed miesiączką
Odpowiedz

Rwa kulszowa zawsze przed miesiączką

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izabell2016 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2020, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie staraczki! Czy miewacie pobolewania typu rwa kulszowa na kilka dni przed @ ? Zawsze ból od krzyża przez pośladek. Ja niestety tak mam od prawie 2 lat. Czytałam ze to mogą być objawy endometriozy lub jakieś zrosty. Stram się ok 4 lat i w tym niestety dwie ciąże stracone w pierwszych tygodniach. Endometriozy raczej nie mam, a za to bardzo skąpe miesiączki. Nie mam pojęcia dlaczego zawsze w tym okresie te bóle występują ! Ma któraś tak ?

Mika
  • ata114 Koleżanka

Wysłany: 29 czerwca 2020, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabell2016 wrote:
    Witajcie staraczki! Czy miewacie pobolewania typu rwa kulszowa na kilka dni przed @ ? Zawsze ból od krzyża przez pośladek. Ja niestety tak mam od prawie 2 lat. Czytałam ze to mogą być objawy endometriozy lub jakieś zrosty. Stram się ok 4 lat i w tym niestety dwie ciąże stracone w pierwszych tygodniach. Endometriozy raczej nie mam, a za to bardzo skąpe miesiączki. Nie mam pojęcia dlaczego zawsze w tym okresie te bóle występują ! Ma któraś tak ?
    Mam tak samo,jutro mam dostać @ a od 3 dni mam takie bóle w dole pleców że wczoraj płakałam żadne leki nie pomagają też nie wiem co to jest mówiłam nie jednemu ginekologowi ale każdy mi mówi że tak może być przed miesiączką i sama bym chciała wiedzieć o co chodzi bo strasznie to uciążliwe jest

• daria1 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lipca 2020, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rwa kulszowa może podobnie boleć jak zapalenie pęcherza

ubranka dla niemowląt
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ