X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpniowe Staraczki - testujemy we wrześniu!
Odpowiedz

Sierpniowe Staraczki - testujemy we wrześniu!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • IZOSTAR Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Siedzę tu już od dobrych kilku miesięcy i czaję się by coś napisać.
    Nadszedł ten czas by to zrobić więc piszę :-)
    Jak tam Wasze starania? Ja od wczoraj mam płodne dni, w perspektywie 2 dni będzie ovu więc znów zaczynamy "jechać z tematem" :-) hehe
    Staramy się już 6 cykl, mam nadzieję, że będzie szczęśliwy...
    A jak tam u Was?

6sutdqk3wg6v2a8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejna osoba ktora powiela watek...jest juz wrzesniowe testowanie..zanim założycie watek sprawdzajcie czy takowego nie ma....

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/powakacyjne-niespodzianki-czyli-wrzesniowe-testowanie-2016,10797,54.html

• IZOSTAR Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dzięki, nie zauważyłam, a szukałam :-)

6sutdqk3wg6v2a8v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ