X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skoki temperatury
Odpowiedz

Skoki temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ktoras miala takie skoki tempki bo u mnia jska masakra jednego dnua wyzsza drugiego nizsza niewiem co o tym myslec

• Myu-chan Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może po prostu szykuje się cykl bezowulacyjny? Każda kobieta ma taki chodź 1 w roku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy mozliwe ze od wiesiolka tak skacze bo slyszalam tez i taka opinie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mój też szaleje.
    W sobotę idę badać prolaktynę, aby dowiedzieć się czy była owu

• vanessa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybcia25 wrote:
    A czy mozliwe ze od wiesiolka tak skacze bo slyszalam tez i taka opinie

Mnie skakała ale chyba rzadko się to zdarza. Na innych forach niektóre dziewczyny też miały po wiesiołku skoki temp. U mnie to na 100% po wiesiołku bo przed jego braniem tak nie miałam tylko w trakcie i po odstawieniu było już normalnie.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ