X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skręcona szyjka macicy a ciąża
Odpowiedz

Skręcona szyjka macicy a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olka90 Nowa

Wysłany: 25 listopada, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, to mój pierwszy post tutaj, bo już nie wiem co mam robić. Staramy się z mężem o dziecko już od ponad roku. W sierpniu tego roku miałam robione hsg, które się nie udało. W październiku br. zrobiono mi laparoskopie i drożność jajowodów. Planowano zrobić histeroskopie, jednak się nie udało. Lewy jajowód niedrożny, prawy drożny. Później na USG w 3D, okazało się, że moja szyjka macicy jest skręcona (wygląda jak laska) i bardzo wąska stąd nieudane hsg czy histeroskopia :( Mój lekarz prowadzący oraz ordynator pierwszy raz spotkali się z tego typu budową anatomiczną szyjki macicy. Czy macie podobny problem i mimo wszystko udalo Wam się zajść w ciąże? A może znacie jakiegoś specjalistę, który się specjalizuje w tego typu wadach anatomicznych? Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ