X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skurcze macicy?
Odpowiedz

Skurcze macicy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny... staramy sie o dziecko juz 5 miesiąc od odstawienia tabletek... jestem po owulacji tydzień i tydzień przed miesiaczką.... od 2-3 dni mam dziwne skurcze w macicy których nie miałam wczesniej ...czy coś to oznacza?? cicha nadzieja....czy raczej to jest normalne? Moze ktoraś z was tak miała?

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • Seli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mialam. W tym cyklu... Ale nie jestem w ciazy.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha czyli po prostu kazdy cykl inny z tego co zauwazylam u siebie ...a juz jakas nadzieja byla :P

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ