Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

sluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu ja Wam glowe zawracam ;)

od paru dni mialam sluz rozciagliwy. dzis rowniez mam rozciagliwy, ale tez bardzi duuuzo kremowego. nigdy wczesniej nie mialam tak duzo kremowego, co teraz. dziwne to, bo i rozciagliwy odnotowalam. testy ovu mam pozytywne, wiec wiem ze ovu sie zbliza.
    co moze oznaczac ten sluz. szukalam na google, ale odp. ktore otrzymywalam, to infekcja ;) (watpie) lub ciaza( tez nie, bo dopiero dni plodne mi sie zaczely)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to być objaw dojrzewającego/pękającego pęcherzyka Graffa, może też byc to objaw rozpulchnionej śluzówki. Czekaj sobie spokojnie na dalszy rozwój sytuacji.

FITop1.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za odp.

dzis juz wiecej mam sluzu kremowego niz rozciagliwego. poobserwuje jeszcze ten i kolejny cykl i jesli tak dalej bedzie, to chyba pojde do lekarza, jakies badania hormonow zrobic

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka ja tak mam od dluzszego czasu ale gin w moim przypadku mowi ze nie ma sie czym martwic bo hormony reguluje a ze sluzem od pewnego czasu mam powazny problem albo brak albo kremowy a teraz kremowo rozciagliwy

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm.. u mnie po owulacji zaczął się kremowy śluz (chyba prawidłowo) ale w ciągu dnia (dwa dni pod rząd) pośród kremowego śluzu znalazłam znowu nitki rozciągliwe i przezroczyste jak kurze jajo

Zastanawiam się, czy to możliwe - bo Ovu napisalo mi, że wiarygodnośc mojej owulacji w danym dniu może być zachwiana ze względu na wystąpienie ponownie śluzu płodnego... nic już z tego nie rozumiem...
    W zasadzie to było tylko po jednej nitce przez dwa dni - ale zgodnie z zasadami zawsze wpisuję na wykresie najbardziej płodny śluz z danego dnia...

ehh... mój cykl wogóle jest jakiś dziwny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 08:05

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ