sluz
-
znowu ja Wam glowe zawracam
od paru dni mialam sluz rozciagliwy. dzis rowniez mam rozciagliwy, ale tez bardzi duuuzo kremowego. nigdy wczesniej nie mialam tak duzo kremowego, co teraz. dziwne to, bo i rozciagliwy odnotowalam. testy ovu mam pozytywne, wiec wiem ze ovu sie zbliza.
co moze oznaczac ten sluz. szukalam na google, ale odp. ktore otrzymywalam, to infekcja (watpie) lub ciaza( tez nie, bo dopiero dni plodne mi sie zaczely) -
hmm.. u mnie po owulacji zaczął się kremowy śluz (chyba prawidłowo) ale w ciągu dnia (dwa dni pod rząd) pośród kremowego śluzu znalazłam znowu nitki rozciągliwe i przezroczyste jak kurze jajo
Zastanawiam się, czy to możliwe - bo Ovu napisalo mi, że wiarygodnośc mojej owulacji w danym dniu może być zachwiana ze względu na wystąpienie ponownie śluzu płodnego... nic już z tego nie rozumiem...
W zasadzie to było tylko po jednej nitce przez dwa dni - ale zgodnie z zasadami zawsze wpisuję na wykresie najbardziej płodny śluz z danego dnia...
ehh... mój cykl wogóle jest jakiś dziwnyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 08:05
-