X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźniający się okres po torbieli i antykoncepcji
Odpowiedz

Spóźniający się okres po torbieli i antykoncepcji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wikaaa Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2022, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Na początku listopada zdiagnozowano u mnie torbiele 5cm. 7.11 zaczął się pierwszy dzień miesiączki i z tym początek brania tabletek antykoncepcyjnych Vibin aby zwalczyć torbiele. Miesiączka skończyła się 12.11. Równo w dni płodne zaczęło się u mnie krwawienie 16-22.11 przy braniu tabletek. Tabletki odstawiłam 19.11 torbieli nie ma. Dzisiaj 14.12 a okres spóźnia mi się już 8 dni. Co może być tego powodem doradzacie ?

• Wikaaa Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2022, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomocy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ