Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Hiszpanii
Odpowiedz

Staraczki z Hiszpanii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AgaPraga Debiutantka

Wysłany: 11 lipca 2020, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!

Jestem wlasnie na etapie doglebniejszego poznawania opcji apki (do tej pory tylko zapisywalam temperature), wiec stwierdzilam ze dam glos tutaj, zeby zobaczyc czy jest tu ktos z Hiszpanii?

Mieszkam na poludniu Hiszpanii i od 4 lat (z niewielkimi przerwami) staramy sie bezskutecznie o nasze pierwsze baby.

Badania, ktore do tej pory robilismy sa w porzadku (ja robilam podstawowe hormony w jednym cyklu i droznosc jajnikow), moj Y. - badania nasienia.

Jak poszlam do jednej ginekolog tutaj, to po zrobieniu usg, powiedziala ze wszystko w porzadku i ona poleca wybranie sie do kliniki leczenia nieplodnosci. W profesjonalnej klininice leczenia nieplodnosci, powiedzieli nam... ze wszystko wyglada w porzadku i zalecaja invitro...

Czyli skoro wszystko jest w porzadku, dlaczego nic sie nie dzieje naturalnie?

Myslimy o invitro powoli... ale chyba bedziemy myslec zeby to zrobic w Polsce.

Nie wiem, juz trace ochote.
    Bede w Polsce w sierpniu i znowu mam dwie kolejne wizyty u roznych lekarzy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ