Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARAJĄCE SIĘ WARSZAWA
Odpowiedz

STARAJĄCE SIĘ WARSZAWA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KaEm Koleżanka

Wysłany: 16 września 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pytanie czy macie jakiegoś ginekologa z Warszawy który przyjmuje w ramach NFZ i jest warty polecenia?? Ja szukam kogoś takiego bo chciałabym sobie zrobić badania. Hormony, USG i takie tam. Polecicie kogoś??

oar83e3kwtr09ifz.png
  • olaaaa88 Znajoma

Wysłany: 30 października 2013, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno odradzam dr. krajewskiego z elekcyjnej jest niemiły i trudno się z nim dogadać. 25listopada idę do p. Korneli Tomaszewskiej z Płockiej poleciła mi ją moja ogólna zobaczymy :) moja koleżanka idzie 5 listopada więc pierwsza da znać czy jest spoko i wtedy napisze o niej. pozdrawiam

c0ad754131219d11bd03014db77e4c5b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • amela Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja ostatnio odkryłam cudownego lekarza z którym nareszcie moge porozmawiać o wszystkim i przyjmuje w ramach NFZ nazywa się Wojciech Laskowski i przyjmuje na Remiszewskiej 14 na Targówku. Polecam zrobił na mnie naprawde dobre wrażenie.

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie przydalby sie jakis normalny gin ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Olgenek Ekspertka

Wysłany: 30 października 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo Jak fajnie, że warszawa powstała :)
    niestety nie mogę pomóc, nie wierzę publicznym ginekologom :(

1bf4fbaaea42d99c70b356c72a75b59c.png
  • Ita Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co miesiąc będę uparcie reklamowała spotkania w Duszpasterstwie niepłodnych małżeństw w Warszawie.
    Może komuś pomogą. Mi pomogły.

"Serdecznie zapraszamy małżeństwa mające problem z poczęciem dziecka na Msze święte w tej intencji, które będą odprawiane w każdą drugą niedzielę miesiąca o godz. 15.00 w kościele księży Marianów p. w. Matki Bożej z Lourdes w Warszawie przy ul. Wileńskiej 69 (wejście od ul. Równej)

Najbliższa Msza święta 9.03.2014 o godz. 15.00. Po Mszy zapraszamy na spotkanie do naszej salki."

Bardzo polecam tę Mszę a także spotkanie, które odbywa się po niej. Dużo rozmawiamy, możemy usłyszeć wiele cennych wskazówek nt. leczenia a także po prostu po przebywać wśród osób, które dobrze rozumieją na czym polega nasz problem.
    Pojawiają się też małżeństwa dotknięte niepłodnością wtórną (posiadające już biologiczne dzieci) oraz takie, które zdecydowały się na adopcję.
    Niestety problem niepłodności boli zawsze niezależnie od okoliczności, więc wszyscy są mile widziani.

W razie pytań chętnie odpowiem na priv.

atdck6nlmznf5qze.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ