X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się..początki.
Odpowiedz

Staramy się..początki.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miska997 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane. Słuchajcie mam rozkminy bo lekarz dopiero w połowie cyklu kolejnego a mi jeszcze jeden się nie skonczyl(czekam na @)..robilam progestegon kontrolne i czekam na 1-5 dzień cy kklu żeby zrobić kolejne hormony...mam długie cykle ok 32 dni choć dziś już 36 dzień cyklu jest. 29.04 progestegon czyli w 32 DC i wyszło 9.200. Tydzień wczesniej testy owu były pozytywne i miałam brak objawów.. choć teraz w piątek znów były skurcze w jajnikach...tak jak mam przy owu. Testów nie robiłam. Nie wiem co myśleć Ale skoro niby byłam po owulacji bo trzy testy były pozytywne możliwe żeby tydzień po owu był tak wysoki? Myślałam że powinien spaść...poki co nie myślę że znajdę szybko w ciążę b o pecherzyk pomimo niby owu był za mały...ktos doradzi jak z tym progestegonem jest? :o

23.06.2015- Maja 😍👧
    2.09.2021- CP💔
    15.10.2021- II
    21.10.2021- beta 1001,01
    Mały Cud.😍
    4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
    13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
    10.06.2022- Bartłomiej 😍👨
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ