X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się..początki.
Odpowiedz

Staramy się..początki.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miska997 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane. Słuchajcie mam rozkminy bo lekarz dopiero w połowie cyklu kolejnego a mi jeszcze jeden się nie skonczyl(czekam na @)..robilam progestegon kontrolne i czekam na 1-5 dzień cy kklu żeby zrobić kolejne hormony...mam długie cykle ok 32 dni choć dziś już 36 dzień cyklu jest. 29.04 progestegon czyli w 32 DC i wyszło 9.200. Tydzień wczesniej testy owu były pozytywne i miałam brak objawów.. choć teraz w piątek znów były skurcze w jajnikach...tak jak mam przy owu. Testów nie robiłam. Nie wiem co myśleć Ale skoro niby byłam po owulacji bo trzy testy były pozytywne możliwe żeby tydzień po owu był tak wysoki? Myślałam że powinien spaść...poki co nie myślę że znajdę szybko w ciążę b o pecherzyk pomimo niby owu był za mały...ktos doradzi jak z tym progestegonem jest? :o

23.06.2015- Maja 😍👧
    2.09.2021- CP💔
    15.10.2021- II
    21.10.2021- beta 1001,01
    Mały Cud.😍
    4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
    13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
    10.06.2022- Bartłomiej 😍👨
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ