X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania po wypalance
Odpowiedz

Starania po wypalance

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ancymonek Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny! Jesli ktoras stara sie o dzidzie po zabiegu usuniecii nadzerki to zapraszam do wspolnej dyskusji, zabieg mialam 21 listopada i jestem przed wizyta u gina, ciekawa jestem kiedy dostane zielone swiatlo i czy ciezko bedzie z zajsciem w ciaze w nowym roku.

16udw1d3p0r3seft.png
    km5siei3z7aaxj05.png
    3i494z17ayamajm5.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, to bardzo ciekawe, co piszesz. Ja właśnie staram się o ciążę i ginekolog odradziła mi wypalanie nadżerki, mówiąc, że podczas porodu naturalnego z pewnością się odnowi i że zaleca dopiero potem. Rozumiem, że w Twoim przypadku nie chciałaś czekać?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ