X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania po wypalance
Odpowiedz

Starania po wypalance

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ancymonek Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny! Jesli ktoras stara sie o dzidzie po zabiegu usuniecii nadzerki to zapraszam do wspolnej dyskusji, zabieg mialam 21 listopada i jestem przed wizyta u gina, ciekawa jestem kiedy dostane zielone swiatlo i czy ciezko bedzie z zajsciem w ciaze w nowym roku.

16udw1d3p0r3seft.png
    km5siei3z7aaxj05.png
    3i494z17ayamajm5.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, to bardzo ciekawe, co piszesz. Ja właśnie staram się o ciążę i ginekolog odradziła mi wypalanie nadżerki, mówiąc, że podczas porodu naturalnego z pewnością się odnowi i że zaleca dopiero potem. Rozumiem, że w Twoim przypadku nie chciałaś czekać?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ