X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania przy braku naturalnej owulacji.
Odpowiedz

Starania przy braku naturalnej owulacji.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda1234 Koleżanka

Wysłany: 16 października 2020, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Moja sytuacja wygląda następująco . Nie mam owulacji więc jadę na lekach aromek plus zastrzyk ovitrelle. W tamtym roku w grudniu udało się za pierwszym razem. Niestety doszło do porodu przedwczesnego i dzieciątko zmarło po porodzie w 24tc. Staram się od nowa. To mój drugi cykl z powyższym zestawem. Czy ktoras też jest w podobnej sytuacji? To mój 7 dzień po zastrzyku. Cykle po lekach mam ok 35 dniowe. Pozdrawiam i zachęcam do podzielenia sie historiami 🤗

• Daggi Ekspertka

Wysłany: 16 października 2020, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1234 wrote:
    Cześć dziewczyny. Moja sytuacja wygląda następująco . Nie mam owulacji więc jadę na lekach aromek plus zastrzyk ovitrelle. W tamtym roku w grudniu udało się za pierwszym razem. Niestety doszło do porodu przedwczesnego i dzieciątko zmarło po porodzie w 24tc. Staram się od nowa. To mój drugi cykl z powyższym zestawem. Czy ktoras też jest w podobnej sytuacji? To mój 7 dzień po zastrzyku. Cykle po lekach mam ok 35 dniowe. Pozdrawiam i zachęcam do podzielenia sie historiami 🤗
    Zapraszam Cię na forum: W oczekiwaniu na owulację-Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ? Tam jest nas więcej:)

Starania od września 2018
    Aromek+ovitrelle
    Zabieg łyżeczkowania: 17.12.2020

02.04 25dc II kreski, beta hcg: 430,6
    08.04 31dc, beta hcg 11054,0
    10.04 33dc, beta hcg 23314,0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2020, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

w poniedziałek dostałam pregnyl 10000, od jakichś 2 dni non stop bym spała, non stop, czy miała któraś z Was tak po zastrzyku, dziś 22 d.c
    endometrium 10 mm
    ciałko żółte 18 mm

jeden pęcherzyk nie pękł lekarka zaleciła duphaston.

Czy to dobre wielkości?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ