X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania vs przesunięcie @
Odpowiedz

Starania vs przesunięcie @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Motomi7 Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ratunku, @ wypada mi dokładnie w dzień, kiedy mam ważny event w pracy. Gin zaproponował mi coś antykoncepcyjnego, ale ja nie chce, szkoda cyklu. Może macie jakieś nieantykoncepcyjne metody na przesunięcie @???? Oczywiście biorę pod uwagę ciążę, no ale gwarancji nie ma :)

Cejti lubi tę wiadomość

• Cejti Nowa

Wysłany: 8 marca 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapytaj gina o progesteron

Cejti
  • Motomi7 Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2017, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn??
    Cejti wrote:
    zapytaj gina o progesteron

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 17:35

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ