Starania z pomocą Ovulomed MAX , Castagnus, Oeparol, FertilMan, MioVelia NAC
-
Witam wszystkie staraczki.
O ciążę starym się od kilku lat z pomocą lekarzy i bez. Ostatnio zamówiłam leki które poleciły mi znajome. Wiem żaden lek nie jest cudowny ale czy możecie powiedzieć coś o Ovulomed, FertilMan, MioVelia NAC, Castagnus i Oeparol? Dodam tylko że jesteśmy po konkretnych badaniach i nie ma przeciwwskazań do zajścia w ciążę A jednak lekarze nie wiedzą dlaczego jednak w nią nie zachodzę. Liczę na odzew ,opinię i porady od Was. Buziaki -
Ulka86 wrote:Witam wszystkie staraczki.
O ciążę starym się od kilku lat z pomocą lekarzy i bez. Ostatnio zamówiłam leki które poleciły mi znajome. Wiem żaden lek nie jest cudowny ale czy możecie powiedzieć coś o Ovulomed, FertilMan, MioVelia NAC, Castagnus i Oeparol? Dodam tylko że jesteśmy po konkretnych badaniach i nie ma przeciwwskazań do zajścia w ciążę A jednak lekarze nie wiedzą dlaczego jednak w nią nie zachodzę. Liczę na odzew ,opinię i porady od Was. Buziaki
Cześć Ulka🙂
Ja stosowałam Castagnus i Oeparol.Oeparol pomógł mi zdecydowanie bo w końcu mam płodny śluz,i to sporo🙂(dodatkowo duużoo wody pić i jest super).Co do Castagnusa to brałam go 3 mce i teraz mam przerwe,kilku lekarzy polecało,żeby go brać ale szału nie ma,może troche mniej bolesne miesiączki miałam,ale w ciąże zajść nie pomógł.Reszty leków leków nie znam.Biore jeszcze witC,magnez,tran i ananas(po owu). -
Ja stosuje Miovelia i Miovelia nac i są efekty w końcu miałam owulacje, badałam progesteron w zeszlym cyklu bez tych lekow wynosił 0,208 ng/ml a w tym cyklu 16,10 ng/ml. Nigdy nie miałam takiego wyniku chyba w końcu coś ruszyło.
Ulka86 lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:A po jakich badaniach już jesteś?
-
Ulka86 wrote:Ja z mężem mieliśmy wszystkie możliwe badania hsg,monitoring, badania nasienia, tarczyca, krew ogólnie,badania genetyczne, badanie na konflikt serologiczny,śluz, itd. Staramy się o dziecko 7 lat A mam z poprzedniego związku córkę (13 lat) miałam 2 inseminacje, nieudane. Po kilku miesiącach po załamaniu zaszlam w ciążę ale poroniłam . Po wielu miesiącach sama zaczęłam szukać "wspomagaczy" . Lekarze po wprowadzeniu leków i badaniach nie potrafią odpowiedzieć na pytanie dlaczego nie możemy mieć dziecka. Dostaliśmy skierowanie na 3 próby IVF ale po IUI nie jestem jeszcze na to gotowa. Chcę zawalczyć jeszcze raz sama nim zacznę żyć nadzieją ,która ostatnim razem skończyła się depresją i żalem do całego Świata.
Ulka86 lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:A po jakich badaniach już jesteś?
-