X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranie się o ciążę
Odpowiedz

Staranie się o ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina799 Nowa

Wysłany: 2 czerwca, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny chciałabym się zapytać was jak u was wyglądała plamienie implantacyjne staramy się z parterem o dziecko Kalendarzy pokazuje mi że miesiączka powinna być 03.06 ale wczoraj wieczorem poleciała mi bardzo jasna krew i dzisiaj delikatne plamienie koloru brązowego mam czasami klucia w podbrzusza ale po chwili ustepuje bardzo bola mnie piersi po boku nigdy tak nie miałam okres zawsze zaczynał mi się z mocnym impetem starszy bol brzucha itp , dodam że dzisiaj zrobiłam test i wyszedl negatywny dzisiaj przypada 30 cykl

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ